objavljeno 15.04.2014. 13:01:00
KRVAVI MJESEC

Pomrčina Mjeseca i utjecaj na horoskop

Sjajan fenomen koji, na žalost, nećemo moći vidjeti u našim krajevima imat će utjecaja i na horoskop

Krvavi Mjesec donosi probleme
Krvavi Mjesec donosi probleme (Arhiva)

Pomrčina Mjeseca koja se odigrava danas, 15. travnja nije vidljiva iz naših krajeva, no ovaj rijedak fenomen kad zbog specifičnog položaja Sunca i Mjeseca naš satelit dobiva crveni odsjaj, a ujedno je i potpuna pomrčina imat će utjecaj na horoskop, a evo i kakav:

Ovan se mora pritajiti i zavezati jezik u čvor, najbolje bi bilo izbjegavati bilo kakav konflikt jer će eksplozivna naravn biti na velikoj kušnji

Bik se mora pomiriti s problemima na poslu i lošom komunikacijom s kolegama, jer je jednostavno takav dan kad bi se vrlo rado pokrili jastukom po glavi.

Blizanci mogu imati kratkoročnih problema s nocem, dok će roditelji rođeni u ovom znaku imati puno manje razumijevanja za ideje svog potomstva

Rak će popustiti nervozi koju šire svi oko njega, pa će doći do svađa s ukućanima koje će uzrokovati neplaćeni računi

Lav će s nekim osobama morati promijenit način komunikacije, a neki će se iznenada naći na putu. 

Djevica može biti zadovoljna jer može očekivati novčani dobitak na koji nije računala, no ipak treba oprezno s financijama.

Vaga ovakvu konstelaciju može najbolje iskoristiti za promjenu neke sheme ponašanja koja se pokazala neučinkovitom i pogrešnom.

Škorpion će, na svoju veliku žalost, imati tešku noć punu nervoze i loših snova, stoga, družite se malo s dragim ljudima i šetajte kako biste provjetrili glavu. 

Strijelac će se naći u neočekivanim problemima s nekim ljudima, što će negativno utjecati na već napravljene planove koji su na putu realizacije.

Jarac može očekivati dodatne probleme na poslu, a kako je i inače dovoljno opterećen, može doći do neželjenih grešaka, stoga, sve provjerite dva puta.

Vodenjak ne bi trebalo pokušavati učiti jer neće ići ni uz najbolju volju, a posebno treba izbjegavati bilo kakvu administraciju.

Ribe očekuje nervoza zbog novca, a posebno treba paziti na povišenu razinu stresa koja može natjerati ovaj, inače miran, znak na nepromišljene poteze i izjave

15.04.2014. 13:01:00
http://m.metro-portal.hr/pomrcina-mjeseca-i-utjecaj-na-horoskop/84392/