« Život
objavljeno prije 6 godina
ODLIČNO

Pomozite životinjama uz prirodne proizvode Apipet

Propolis je, recimo, za zdravlje izuzetno vrijedna smola koja se u prirodi nalazi u krutom obliku, a sadrži preko 300 spojeva

Pčelinji proizvodi odlični su i za životinje
Pčelinji proizvodi odlični su i za životinje (Udruga Indigo)
Više o

Apipet

,

propolis

,

Udruga Indigo

,

pomoć životinjama

U ovo vrijeme raznih alergija, krpelja i prehlada vaš ljubimac ima izbor biti zdrav, a u tome vam može pomoći Apipet. Posebnost Apipet proizvoda je u proizvodnom procesu u kojem se ne koriste nikakva kemijska sredstva. Pčelinji proizvodi (propolis, pčelinja pelud) pripremljeni su u svom prirodnom obliku.  

Propolis je, recimo, za zdravlje izuzetno vrijedna smola koja se u prirodi nalazi u krutom obliku, a sadrži preko 300 spojeva. Otapanjem propolisa, pogotovo u alkoholu, gubi se znatan dio njegovih ljekovitih svojstava. Čak do 30 posto supstanci može ostati neotopljeno i nepovratno se izgubiti.  

Upravo su zato stručnjaci iz Apipeta odlučili inovacijskim postupkom napraviti proizvode koji će sadržavati sva ljekovita svojstva pčelinjih preparata, tako da se u svakom krajnjem proizvodu nalaze sve supstance kao u prirodi. Priroda je sve supstance stvorila s razlogom i sve su bitne da bi se održala biološka funkcija cjeline. Apipet vjeruje prirodi, jer zdravlje je u prirodi.

Apipet Immuno se preporučuje kod oslabljene kondicije, ali i tijekom oporavka nakon bolesti. Proizvod se koristi za sprečavanje negativnih posljedica stresa, velikih psihofizičkih napora, zračenja, zagađenja te starenja. Kao tvar koja učinkovito jača imunitet, propolis pomaže obrani organizma od prehlade te drugih  bolesti.

Propolis je, uz pčelinju pelud i đumbir, ugrađen i u Apipet Gastro. Apipet Gastro ima ljekovit učinak na probavni sustav. Potiče njegov pravilan rad i štiti sluznicu od oštećenja, a može biti efikasan kod regulacije probave, posebno u sprječavanju zatvora. Ima povoljan učinak na pse koji pate od želučane neuroze, napinjanja, grčeva i pomanjkanja apetita, a pomaže i kod podražaja na povraćanje, mučnine, morske bolesti i vrtoglavice.

Hedera d.o.o u suradnji s Udrugom za dobrobit I zaštitu životinja Indigo su pokrenuli projekt pod nazivom "Prijatelji Apipeta - Prijatelji životinja" . Ako se odlučite za kupovinu proizvoda Apipet , javite se na mail udruge Indigo udruga.indigo@gmail.com te zatražite kod s 10% popusta na odabrani proizvod. N

akon kupljena 3 proizvoda Hedera d.o.o. daruje Udruzi Indigo jedan proizvod za jačanje imuniteta kako bi se napuštene, zanemarene I bolesne životinjice što prije oporavile.

Pomozite I volite životinje.

26.04.2014. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno