« Život
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
SMRTONOSNE ZAMKE

Pogreške koje će vam sigurno upropastiti spoj

Vaše ponašanje na spoju diktira hoćete li osvojiti srce osobe koja vam se sviđa ili ćete nastaviti plivati u solo vodama

Fotografija vijesti
Više o

ljubav

,

prvi spoj

,

muškarci i žene

,

romantika

Kada se zvijezde poslože i sve molitve uslišaju izlazak na spoj može proći savršeno, no u nekim slučajevima nas ni božanska intervencija ni položaj nebeskih tijela ne mogu izvući iz sosa koji smo sami zakuhali.

Zbog treme smo često nesigurni i nespretni, no to druga strana ne mora nužno uzeti u obzir kada bude vagala hoće li s vama ponovno izaći na spoj ili jednostavno ignorirati sve vaše pozive. Ako ne želite sabotirati svoju romantičnu budućnost izbjegavajte ove iritantne pogreške:

Kašnjenje - Pasivna agresija? Zaboravnost? Inertnost? Neorganiziranost? Nebriga? Sve su to pitanja koja mogu proći kroz glavu osobi koja vas strpljivo čeka da se ukažete. Ako vi ne volite čekati druge, nemojte da onda oni čekaju vas.

Šlampavo ljubljenje - Spoj je savršeno prošao i došlo je vrijeme da ga se okruni poljupcem - velikim, mokrim lamatanjem jezikom koji se vrti kao brodski propeler. Posljedica? Kraj spoja i to zauvijek. Najbolji pristup je da finale večeri bude nježni poljubac koji, ovisno o reakciji partnera, može prerasti u strastveniji klinč usnica.

Loš dah - Za spoj nema gore stvari od smrada iz usta, bez obzira je li riječ o mirisu hrane ili pokvarenim zubima. Ne samo da nećete dobiti pusu za rastanak, nego ćete eliminirat i bilo kakvu šansu za ponovni izlazak. Koliko god vam mrzak bio odlazak stomatologu, stisnite zube i stoički podnesite eventualnu bol jer ipak je u pitanju vaša buduća sreća.

Kukanje - Davljenje i maltretiranje osobe koja vas ne poznaje dovoljno dobro s životnim poteškoćama s kojima se nosite ne samo da je nepristojno, već pokazuje da ste poprilično negativna osoba. Ljudi vole biti u društvu optimističnih osoba koje zrače pozitivnom energijom jer raspoloženje zarazno. Spojevi bi trebali biti zabavni, a ne da izgledaju kao seansa kod psihoterapeuta, stoga nemojte svojim pesimizmom deprimirati pratnju jer više neće htjeti izaći s vama. Nikada.

Dosta o meni. Pričajmo o mom autu - Spoj je osmišljen kao vrijeme u kojemu se dvije osobe pobliže upoznaju, no ako privatizirate razgovor i svedete ga na detaljno prepričavanje svojeg životnog puta, od jaslica do dana današnjeg, budite sigurni da osoba koja sjedi preko puta vas vrišti i plaće u sebi.

18.05.2012. 14:47:54
Novi komentar
nužno
nužno