« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
NAJAVE

Podočnjaci u Tvornici kulture

Koncert je inicijalno planiran u klubu KSET, ali je kapacitet rasprodan u rekordnom roku, pa će ovaj sjajan trio svoj prvi samostalan nastup imati u Velikom pogonu naše najveće koncertne dvorane

Podočnjaci
Podočnjaci (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

bend Podočnjaci

Podočnjaci su mladi sastav iz Kutine, a čine ga beachboy19, Sinista Ruky i producent Nix K. Pažnju javnosti uhvatili su u zadnjih godinu dana, izbacivši par odličnih singlova poput "Pozeru", "Šiške" i "Papuče". U ljeto 2021. godine objavili su debi album "Ispod očiju" koji je odlično prihvaćen kod publike i kritike budući da nose izuzetnu dozu unikatnosti I raznolikosti spajajući razičite žanrove, ali ponajviše hip hop, elektroniku i pop.

Podočnjaci i "Ispod očiju" u svojoj su prvoj godini uhvatili čak četiri nominacije na Rock&Off nagradi i to za izvođača godine, najboljeg novog izvođača te pjesmu i album. Grupa je dosad većinom nastupala na festivalima kao što su Drito iz MSU, Beat na moru i Pine fest u Samoboru, a svirka u Tvornici bit će njihov prva velika solo akcija.

Podočnjaci - „Proklet"

Ulaznice su prodaji po cijeni od 40 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 50 kn. Online prodajno mjesto je CoreEvent, dok su fizičke ulaznice dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Drito baru.

Na ulazu je potrebno pokazati digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu neće biti testiranja.

07.03.2022. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno