« Kultura
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
AKC ATTACK

Početak ciklusa radionica Male kulturne scene za djecu

Kroz interaktivnu igru djeca će imati priliku postati inženjeri gdje će izrađivati različite predmete poput mostova, robotskih ruka i sl.

Odvedite klince u Attack
Odvedite klince u Attack (Attack)
Više o

besplatne radionice

,

Autonomni kulturni centar Attack

,

radionice za djecu

,

Kazalište sjena Tripstih

Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Tripstih započinju s drugom godinom ciklusa radionica Mala kulturna scena za djecu. Prva - Inženjerska radionica održati će se subotu 17. ožujka od 18.00 do 19.30 sati u dvorani DZIU Medika.

Kroz interaktivnu igru djeca će imati priliku postati inženjeri gdje će izrađivati različite predmete poput mostova, robotskih ruka i sl. Materijali koji će se koristiti na radionici su obične slamke za sokove, koje će ovom prilikom dobiti sasvim novu funkciju. Radionice su besplatne, a namijenjene su djeci od 5 - 12 godina.

Broj polaznika je ograničen, a prijave su obavezne na: kazaliste.tripstih@gmail.com

O Tripstihu

Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Zvuk sjene, Crveni nosovi). Neven Aljinović Toth (IGK, Tripstih) Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Tripstih)

Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija .

Plasirali su i prvi festival Grafoskopa koji očekuje nastavak.

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba - Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Više na Facebok eventu ili www.attack.hr

15.03.2018. 15:33:00
Novi komentar
nužno
nužno