« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Policija traga

Pobjegli jeleni i srne iz Predsjedničkih dvora

Na današnjoj konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj prisutne je zanimalo ima li policija kakvih saznanja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Predsjednički dvori

,

jeleni i srne

Marija Goatti Matijević iz Odnosa s javnošću PUZ-a o tome nije ništa znala, a nakon provjere novinare je izvijestila kako je policija 22. listopada oko ponoći zaprimila dojavu od građana da se na Jelenovcu šeće jelen lopatar. Također, kazala je, policiji su jutros oko 11 sati građani dojavili da su kod okretišta autobusa na Jelenovcu vidjeli jelena sa dvije srne koji su se uputili prema Šestinskom dolu. Policija je na terenu i traži jelena sa srnama, rekla je Goatti Matijević.

Pročelnica Odjela za informiranje u Uredu predsjednika Republike Hrvatske Danja Šilović Karić izjavila je za Hinu da nemaju dojave niti spoznaje da se radi o jelenu i srnama iz Predsjedničkih dvora na Pantovčaku. Međutim, podsjetila je, da su im 19. listopada dva jelena pobjegla iz dvorišta, ali su ih ubrzo uspjeli vratiti.

Jeleni su pobjegli kada je predsjednik Mesić išao u posjet Izraelu, dok su vrata bila otvorena, a kolona vozila napuštala Predsjedničke dvore.

Uhvaćeni su na prostoru Veleposlanstva Republike Srbije na Pantovčaku odakle su vraćeni u Predsjedničke dvore, rekla je pročelnica Odjela za informiranje Ureda predsjednika Danja Šilović Karić. (Hina/Metro-portal)

 

25.10.2009. 17:15:01
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. facebook picture
    Luka Masjar
    25.10.2009. 21:45
    lov na srne

    ooo
    ooo@o
    ooooooD
    ooooo
    ooooo
    oooooooooooooooooooooooo
    doooooooooooooooooooooooo
    vvoooooooooooooooooooooooo
    wv ooooooooooooooooooooooo
    v oooooo oooooooooo oooo
    oooo ooo
    oo oo
    oo oo
    oo oo
    ooĐ ooĐ
  2. facebook picture
    Luka Masjar
    25.10.2009. 21:46
    sa sam luka masjar
  3. facebook picture
    Luka Masjar
    25.10.2009. 21:51
    ja ču početi loviti u prolječe u grabraju ja imam 10 godina
Novi komentar
nužno
nužno