« Putovanja
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
uživanje na suncu

Plaže za nezaboravan provod

Popularni magazin za muškarce AskMen.com donosi listu najljepših plaža na svijetu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)

Zubato sunce koje viri kroz prozore priziva sjećanja na ljetne radosti koje su, kako nam se čini, tek prošle. Da bi nas malo opustio, popularni američki magazin za muškarce AskMen.com sastavio je listu najpopularnijih plaža, a mi vam predstavljamo sam vrh ove liste.

Negril, Jamajka

Negril, plaža u Jamajki duga čak 11 kilometara, poznata je po prekrasnom vremenu tijekom cijele godine. Jamajku, naime, zaobilaze uragani pa na plaži Negril možete spokojno uživati u suncu. Preporučujemo posjet u ljetnoj sezoni jer plaže tada nisu krcate, a hotelske usluge su čak 30 posto jeftinije nego zimi.

Gold Coast, Australija

Ukratko, raj za surfere i avanturiste. Pored plaža, na Gold Cosatu možete posjetiti klubove i kasina. Gold Coast posjetite u periodu od prosinca do veljače.

 

 

Cancun, Meksiko

Meksičke plaže poznate su po tome da imaju najmanje 250 sunčanih dana u godini. Cancun je mjesto koje valja posjetiti u veljači i ožujku.

 

 

Waikiki, Havaji

Odmor na Havajima većini je Amerikanaca vrhunac dobrog provoda, ali na Havaje nisu imuni ni avanturisti iz ostalih dijelova svijeta. Prema njihovom izboru, plaža Waikiki na otoku Oahu jedna je od najljepših na svijetu, a najbolje vrijeme za odlazak na nju je od polovice prosinca do kraja ožujka.

 

Copacabana, Brazil

Nekima možda nije najljepša, ali svi će se složiti da je plaža Copacabana, u srcu Rio de Janeira, jedna od najpoznatijih. Sezona tamo započinje u prosincu i traje do veljače. Lijepe žene i šarm Copacabane već su odavno poznati. Ipak, čuvajte se bandi pljačkaša. (METRO) 

25.06.2008. 22:40:02
Novi komentar
nužno
nužno