« Glazba
objavljeno prije 11 dana i 16 sati
NAJAVE

Pjesmom "Bijelo" Cubies najavljuju prvi studijski album

Za spot su sakupili sva videa koja imaju da pokažu kako je to kada si nekoliko godina zatvoren u četiri zida i bez prestanka stvaraš glazbu

Cubies najavili album
Cubies najavili album (Nina Šturlić)
Više o

Cubies

,

album

Producentski duo Cubies novim singlom "Bijelo" najavljuje svoj prvi studijski album koji će svjetlo dana ugledati 6. studenog ove godine. Uz singl su objavili i spot, a kako kažu, prije par godina su uredili prostor kojeg su pretvorili u studio te je krenula priča s Cubiesima. Za spot su sakupili sva videa koja imaju da pokažu kako je to kada si nekoliko godina zatvoren u četiri zida i bez prestanka stvaraš glazbu.

"Super smo se zabavljali, eksperimentirali, glupirali, ali znali smo se svađati, pogotovo pred finiširanje albuma kada smo bili posebno nervozni. U spot smo uklopili i neke blesave snimke kada smo bili klinci, zato što su nam zabavne i umiremo od smijeha kada ih gledamo, a i da pokažemo od kuda dolazimo i što nam znači sve ovo što radimo", kažu Cubies.

Pjesma "Bijelo" inspirirana je zajedništvom, stoga su kroz spot željeli pokazati tko su Cubiesi, zašto postoje i što ih drži da i dalje sviraju zajedno. Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Cubies, za miks je zaslužan Srđan Sekulović Skansi, a mastering je radio Luka Tralić Shot.

Par godina rada, strpljenja, živciranja, kreativnosti, svađe i ljubavi trebalo je da nastane njihov prvi album "Da il' Ne" kojeg će Cubies objaviti za nekoliko dana. Cubies su inače JJ i Zima, brat i sestra koji glazbu obožavaju i žive. 

01.11.2019. 16:29:00
Novi komentar
nužno
nužno