« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
NAJAVE

Pixel 2 mogao bi biti moćniji od Samsunga Note 8

Nakon što je izaštao Samsung Note 8, sada su u fokusu većine Android korisnika Google Pixel 2 modeli pametnih telefona

Što se očekuje od Pixel 2 modela
Što se očekuje od Pixel 2 modela (Arhiva)
Više o

usporedba

,

specifikacije

,

Pixel 2

,

Samsung Note 8

Google Pixel 2, prema poznatom cinkeru @evleaks, trebali bi biti predstavljeni 5. listopada, točno godinu dana nakon što je objavljena prva Pixel serija.

Naravno, Pixel 2 koristit će se Snapdragon 836 čipset. Detaljnijih informacija o platformi nema, ali sigurno je da će u potpunosti iskoristiti potencijal 10 nM procesa i imati poboljšan CPU takt do 2.5 GHz i GPU brzinu do 740 MHz.

Navodno, za model s 4,97-inčnim FHD zaslonom i „Aktivnom Edge" funkcijom je odabran HTC kao OEM, dok za model OLED zaslona sa 5,99 inča 2K rezolucije, LG. Nadalje, uređaji dolaze s unaprijed instaliran Android 8.0.1 sustavom, neće imati 3,5 mm ulaz za slušalice i bit će opremljeni sa 4 ili 6, ili više GB RAM-a.

Ipak, u svim glasinama je najzanimljivija teorija osvanula na Redditu, kako Google ima novo tajno oružje u borbi s iPhone 8. To je Google Lens, aplikacija i tehnologija proširene stvarnosti koju je Google najavio tijekom Google I / O 2017.  Namijenjen je za skeniranje stvari i za pretraživanje pomoću Google pomoćnika

Očito, bit će zanimljivo narednih mjeseci u top segmentu mobilne tehnologije. 

Piše: Sanja Ledinek
28.08.2017. 09:33:00
Novi komentar
nužno
nužno