« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
NAJAVE

PipsChips&Videoclips i Letu štuke u Pogonu kulture 6. prosinca

U najbolji riječki klub Pipsi se vraćaju nešto više od godinu dana nakon sjajnog nastupa, dok Štuke imaju puno veću pauzu

Pipsi uz Štuke u Pogonu
Pipsi uz Štuke u Pogonu (Inka Lo)
Više o

ulaznice

,

Letu Štuke

,

koncert

,

Pips Chips & Videoclips

,

Pogon kulture

Grupe PipsChips&Videoclips i Letu štuke zajedno će nastupiti u riječkom Pogonu kulture u petak, 6. prosinca.

PipsChips&Videoclips - "Htio bi da me voliš"

U najbolji riječki klub Pipsi se vraćaju nešto više od godinu dana nakon sjajnog nastupa, dok Štuke imaju puno veću pauzu - naime u gradu na Riječini nisu svirali dugih 8 godina. Za ponovni susret s tamošnjom publikom oba benda pripremit će pune setove, pravi co-headline koncert u trajanju od više od 3 sata.

Set liste oba benda sadržavati će isključivo najpoznatije pjesme iz opusa koji se pune već gotovo tri desetljeća. Pipsi će tako donijeti hitove kao što su "Gume na kotačima", "Ljubav", "Malena", "Poštar lakog sna", "Plači", "Na putu prema dolje", "Rosita Pedringo", "Narko" i "Htio bi da me voliš", dok Dino Šaran i njegovi momci iz Sarajeva nose "Minimalizam", "Mjesto za dvoje", "Supermarket", "Sami" i odličan posljednji singl "Topla voda".

Letu štuke - "Topla voda"

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 26. rujna po cijeni od 80 kn u pretprodaji. Ukoliko ih ostane na dan koncerat ulaznice će iznositi 100 kn. Kupiti se mogu u Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

25.09.2019. 14:32:00
Novi komentar
nužno
nužno