« Kazalište
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
PIF

PIF od 17. do 23. rujna na više lokacija

54. Međunarodni festival kazališta lutaka - PIF održat će se od 17. do 23. rujna na nekoliko lokacija u Zagrebu, izvijestili su u petak iz Kulturnog centra Travno.

Lutke će okupirati
Lutke će okupirati (Arhiva)
Više o

kazalište

,

PIF

Osim kazališta iz Hrvatske, publici će se predstaviti lutkarska kazališta iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke, Njemačke, Poljske, Slovačke i Slovenije te izložba iz Rumunjske.

Tijekom sedam festivalskih dana, održat će se 20 predstava, šest radionica, dvije izložbe, predstavljanje knjige, četiri filma, a bit će organizirana i povorka.

PIF će se održati na nekoliko lokacija: u Kulturnom centru Travno, Glazbenom paviljonu na Zrinjevcu, Kulturno-informativnom centru, Zagrebačkom kazalištu mladih, Zagrebačkom plesnom centru, Zagrebačkom kazalištu lutaka i Galeriji Forum

Pretprogram počinje već u četvrtak, 16. rujna, u 18 sati u foaeju Kulturnog centra Travno gdje će biti otvorenje izložbe Lutka, maska.., a počinje i PIF-ov 9. likovni natječaj za djecu.

Svečano otvorenje 54. PIF-a bit će u petak, 17. rujna, s predstavom 'Ljepotica i zvijer' Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku i vinkovačkog Gradskog kazališta Joza Ivakić u dvorani Kulturnog centra Travno.

Ulaznice se mogu nabaviti putem sustava ulaznice.hr od 13. rujna ili na blagajnama dvorana prije početka predstave.

Sve predstave na otvorenom i one izvan konkurencije su, kao i svake godine, besplatne.

12.09.2021. 11:00:15
Novi komentar
nužno
nužno