« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
GOAL.COM

Petrić u momčadi kola Bundeslige

Zajedno s Petrićem u vrhu napada su još Arjen Robben, junak Bayernove pobjede kod Wolfsburga, te Claudio Pizarro

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Bundesliga

,

Mladen Petrić

,

hsv hamburg

Hrvatski nogometaš Mladen Petrić zabio je dva pogotka za Hamburg kod Kölna, ali je to klubu sa sjevera Njemačke bilo dovoljno samo za nerješen rezultat i jedan bod (3-3).

Zanimljivo da je Petrić na istom stadionu briljirao i prošle sezone, ali tada su njegova dva pogotka bila dostatna Hamburgu za pobjedu i tri boda (2-1).

Bili su to peti i šesti pogodak Petrića ove sezone, a uz jednu asistenciju na tom ogledu zavrijedio je po izboru nogometnog internet portala Goal.com mjesto u idealnoj momčadi 21. kola.

Zajedno s Petrićem u vrhu napada su još Arjen Robben, junak Bayernove pobjede kod Wolfsburga, te Claudio Pizarro, najbolji strijelac bremenskog Werdera.

"S dva pogotka i jednom asistencijom je zasjao u utakmici kod Kölna. Svi ti dosezi su time veći jer je imao težu ozljedu krajem prošle kalendarske godine", stoji u opisu Petrićevog nastupa kod momčadi Zvonimira Solde. (hina/metro-portal)

Goal.com, momčad kola Bundeslige (formacija 4-3-3):Butt (Bayern) - Concha (Bochum), Svensson (Mainz), Butscher (Freiburg), Schaefer (Wolfsburg) - Carlos Eduardo (Hoffenheim), Khedira (Stuttgart), Jansen (Werder) - Robben (Bayern), Pizarro (Werder), Petrić (Hamburg).

08.02.2010. 09:55:37
Novi komentar
nužno
nužno