« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ON JE TIGAR

Bilić: Terry je kapetan i bez trake

Hrvatski izbornik smatra da je Terry prirodni vođa i da preljubnički skandal neće na njega utjecati

(Getty Images)
Više o

Slaven Bilić

,

Fabio Capello

,

John Terry

Engleski mediji citiraju izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića na temu ljubavničke afere donedavnog engleskog kapetana Johna Terryja...

Podsjetimo da je Rio Ferdinand preuzeo kapetansku vrpcu od Chelseajevog nogometaša nakon što je razotkriveno da se dotični upustio u četveromjesečnu seksualnu vezu s Vanessom Perroncel (33), francuskim modelom za donje rublje i majkom djeteta Waynea Bridgea, svog suigrača iz reprezentacije.

U svega nekoliko mjeseci Terry je Perroncel napravio i dijete, a potom i platio pobačaj kojim je pokušao sakriti svoju nevjeru i zadržati imidž dobrog supruga i oca.

Daily Mirror jedan je od engleskih medija koji donosi misli hrvatskog izbornika nakon ždrijeba kvalifikacijskih skupina za odlazak na Europsko nogometno prvenstvo 2012. godine. Prema tom izvoru Biliću je drago što ponovno neće morati na noge Fabiju Capellu i njegovoj Engleskoj. Osvrnuo se pritom i na Terryjevu ulogu u reprezentaciji "tri lava".

"On je tigar, lav i uvijek će takav biti u reprezentaciji. U to ne sumnjam, on je vođa. Nekima je potrebna traka oko ruke da bi bili kapetani, autoritet, ne i Terryju. Njemu to nije potrebno, on je prirodni vođa i znam da može biti igrač kakav je Engleskoj na Svjetskom prvenstvu potreban. Sve ovo neće utjecati na njega, takav je čovjek", rekao je Bilić.

"Bio je od samoga početka vođa Chelseaja na travnjaku, davno prije no što mu je uručena uloga kapetana. To je način njegove igre i bio on kapetan ili ne odlike vođe i dalje će pokazivati na travnjaku. Uopće ne sumnjam da to zna i sam Capello, zapravo nitko u nogometu to ne zna bolje od njega", dodao je hrvatski izbornik. (totalsport)
08.02.2010. 09:51:02
Novi komentar
nužno
nužno