« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
NAJAVE

Petak u Attacku

Po prvi puta u Attacku svira nam Šiza, energični dvojac koji je kratkom roku žestokim zvukom i sirovom energijom pokupio hvalospjeve i simpatije mnoge publike

Šiza u Attacku
Šiza u Attacku (Arhiva)
Više o

koncerti

,

najave

,

AKC Attack

Nešto se odlično sprema u Attackovoj dvorani 25.03! Klupski program „kasetofon" kreće punom parom s novim koncertima i za vas ovog puta slaže za vas neobičnu kombinaciju instrumentala i žestokog post punk/rocka. Po prvi puta u Attacku svira nam Šiza, energični dvojac koji je kratkom roku žestokim zvukom i sirovom energijom pokupio hvalospjeve i simpatije mnoge publike.

Uz njih, slušamo još Pomelo Chess Society, svježi riječki projekt zanimljivog novog žanra, premijerno po prvi puta u Zagrebu i South Central, još jedni ''štovatelji'' basa u ovom lineupu, nedavno smo ih imali prilike čuti u Attacku i nije nam bilo dosta! Da zaokružimo sve malo s melodijama panka, lineupu će se pridružiti Home Conflict, miljenici zagrebačke punk rock scene. Za sve vas koji se već pitate kako nabaviti ulaznice - karte su dostupne preko online kupovine na poveznici Ili na dan koncerta na ulazu kada će iznositi 50 kn.

----------------------------

20.03.2022. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno