« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Bez maske

Pet posljednih tajni Michaela Jacksona

Biograf Ian Halperin predvidio je još krajem prošle godine da Jacksonu preostaje još svega šest mjeseci života, ali mu nitko nije povjerovao.

(MWN)
Više o

Michael Jackson

,

biografija Michaela Jacksona

,

Michael Jackson unmasked

,

Ian Halperin

Halperin će uskoro objaviti biografiju Kralja popa pod nazivom "Michael Jackson - Unmasked", u kojoj otkriva pet posljednjih misterija oko pjevačeva života.

1. Jacksonova vjera
"Pred kraj života, Michael se zanimao za nekoliko religija. Poštovao je sve vjere, između ostalog islam, židovstvo i kršćanstvo, ali nije se želio opredijeliti ni za jednu od njih. Nastojao je u svakoj pronaći nešto za sebe i živjeti kao vjernik."

2. Jackson i scientologija
"Scientolozi su ga pokušali pomoću bivše supruge, Lise Marie Presley, pretvoriti u slavnog pripadnika njihove crkve. To se događalo još prije vremena Toma Cruisea, kada su u cijelom svijetu popularni bili samo Muhamed Ali i Michael Jackson.

Vjerovali su da bi im pjevač osigurao milijune novih članova, ali on nije želio otvoreno prijeći na njihovu stranu pa su se odlučili za Cruisea."

3. Osobni liječnik dr. Conrad Murray
"Murray je prevarant. Ima više djece s nekoliko žena i već se protiv njega vodi nekoliko sudskih postupaka oko dokazivanja očinstva. On je obična varalica i pogrešno je liječio Michaela, ali ga Katherine Jackon ne želi tužiti. Michaelova majka smatra da postoje bogatiji liječnici koje se može pozvati na odgovornost, a od kojih bi onda obitelj dobila milijunsku odštetu."

4. Jacksonovi pravi prijatelji
"Mislim da nije imao pravih prijatelja, jer mu nitko nije pomogao. Elisabeth Taylor mu je bila vrlo bliska, bila je jedina osoba koja se uvijek brinula o njemu, ali je na kraju sama bila previše bolesna da bi mu mogla pomoći. Svi oko njega su se samo htjeli dokopati novca. Vidjeli su da mu nije dobro, ali su samo mislili da 50 povratničkih koncerata."

5. Jacksonovo oproštajno pismo
"Iako nikakvo pismo dosada nije objavljeno, uvjeren sam da postoji. Vjerojatno je netko ušao u njegovu spavaću sobu nakon smrti i sklonio pismo. U toj prostoriji se nalazilo i 40 pjesama, jer je Jackson bio pravi umjetnik koji je uvijek nešto pisao. Ostavio je svojoj djeci 200 neobjavljenih pjesama, a pisao je podjednako hip-hop, trance, pop i rock. Nevjerojatno je da je glazbenik njegova kalibra umro na tako tragičan i usamljen način."

14.09.2009. 09:30:51
Novi komentar
nužno
nužno