« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
25 uspješnih godina

Odlazi li Oprah u mirovinu?

Poznata televizijska voditeljica koja je intrigirala svijet svojim emisijama i zanimljivim temama razmišlja o povlačenju s malih ekrana.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (ABC)
Više o

Oprah Winfrey

,

mirovina

U intervjuu za američku tv postaju ABC, Oprah je izjavila kako će tu odluku donijeti i obznaniti do kraja ove godine. ˝Donijet ću tu odluku do kraja godine i u zadnje vrijeme sve više razmišljam kojim putem krenuti, nastaviti dalje ili zatvoriti ovo poglavlje svoje karijere. Do kraja godine sigurno ćete znati koju sam odluku donijela˝ izjavila je Oprah. 

Oprah je na televiziju došla davne 1983., a s emitiranjem svog  popularnog talk-showa zvanog "Oprah Winfrey show" počinje 1984. Do sada je odradila 25 uspješnih sezona što njezinu emisiju svrstava među najdogovječnije tog tipa, a prva je žena na svijetu koja je imala svoj vlastiti talk show. Glumila je i u nekolicini filmova. Pravo ime joj je Orpah, ali ga je promijenila u Oprah zbog učestalih grešaka prilikom izgovaranja. Prva je Afroamerikanka koja je postala milijarder, a 2006. godine poklonila je iznos veći od 58 milijuna dolara u dobrotvorne svrhe.

13.09.2009. 16:34:29
Novi komentar
nužno
nužno