« Film
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
WOW!

Pedeset nijansi slobodniji i u MSU

U prvom tjednu prikazivanja, Pedeset nijansi slobodniji postao je službeni pobjednik s titulom najgledanijeg filma vikenda

Svugdje osim u CineStaru...
Svugdje osim u CineStaru... (Editus)
Više o

MSU

,

Pedeset nijansi slobodniji

Već je prvim objavama Pedeset nijansi slobodniji publici poslana jasna poruka: "Gospodin i gospođa Grey vas očekuju." Nije dugo prošlo kada je više-manje svima postalo jasno kako će film izostati s programa najvećeg kino prikazivača u Hrvatskoj, a publika je odlučila kako Greyevi ne smiju čekati.

Svečana pretpremijera i nekoliko projekcija u Lisinskom te iznimno uspješno otvaranje filma u Cineplexxu uz zanimljive popratne sadržaje za posjetitelje, samo su dodatno potpirili ionako veliki interes javnosti. U prvom tjednu prikazivanja, Pedeset nijansi slobodniji postao je službeni pobjednik s titulom najgledanijeg filma vikenda, postigavši fenomenalni uspjeh od gotovo 25 000 gledatelja.

Moglo bi se stoga reći kako su proteklog vikenda mala kina diljem Hrvatske zaigrala kao velika, a nakon vikenda interes za film ni malo se ne smiruje pa zbog velike potražnje za ulaznicama brojna kina na svoj program dodaju i nove termine prikazivanja. Dodatne projekcije otvorene su među ostalim i za Dan zaljubljenih, pa tako zagrebački Cineplexx za danas ima zakazano čak 16, a onaj u Splitu čak 12 valentinovskih projekcija!

Nakon koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, ogromni interes za posljednji nastavak trilogije prepoznalo je i kino Metropolis Muzeja suvremenih umjetnosti u Zagrebu, otvorivši tako svoja vrata ovom filmskom hitu 13. - 19. veljače 2018.

14.02.2018. 15:45:00
Novi komentar
nužno
nužno