« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci
LAŽNA PREDSJEDNICA

Paris Hilton nastavlja kampanju za predsjednicu

U drugom nastavku video kampanje za lažnu predsjednicu savjetuje je Martin Sheen

Nasljednica Paris Hilton na 'Filmskoj noći s Paris Hilton' 30. rujna u Los Angelesu
Nasljednica Paris Hilton na 'Filmskoj noći s Paris Hilton' 30. rujna u Los Angelesu (Getty Images)
Više o

Paris Hilton

,

Martin Sheen

,

kampanja za lažnu predsjednicu

John McCain vjerojatno nije mogao niti sanjati da će njegova primjedba o Paris Hilton vezana na Obaminu kandidaturu za predsjednika izazvati najpoznatiju nasljednicu i party girl današnjice na pravu kampanju.

Nakon prvog videa u kojem je odgovorila na McCainove seksističke i podcjenjujuće izjave, napravila je i drugi, u kojem je dovela savjetnika za mjesto lažnog predsjednika - Martina Sheena, zadnjih godina najomiljenijeg lažnog predsjednika iz serije „The West Wing".

Poznati je glumac izjavio da je u današnje vrijeme još teže postati lažni predsjednik nego kada je on glumio u seriji, i podijelio svoja iskustva iz lažne predsjedničke kampanje. Istovremeno je komplimentirao Paris rekavši joj da će sigurno biti sjajna lažna predsjednica, na što u scenu uleće Martinov sin Charlie Sheen koji obećava da će lažno glasati za Paris.

Video završava pozdravom Paris Hilton sa Sheenovima i pozivom na lažnu inauguraciju, a u izjavi na sajtu Hiltonica je poručila gledateljima da se nada kako će ovaj uradak inspirirati ljude da dobro razmisle za koga će i zašto glasati na predsjedničkim izborima. Kako su njeni dosadašnji video pokušaji imali velikog odjeka, doduše pretežno zbog golotinje i seksa, moguće je da će i ovaj stvarno dati doprinos kampanji Barracka Obame. (metro portal)

09.10.2008. 12:29:26
Novi komentar
nužno
nužno