« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci
IT's ok

Courtney Cox Arquette priznala botoks

Zvijezda 'Prijatelja' priznala je da koristi botoks, ali kako kaže, ona to čini 's mjerom'

Vječni eliksir mladosti koji svi koriste za postizanje bezličnosti
Vječni eliksir mladosti koji svi koriste za postizanje bezličnosti (Getty Images)
Više o

Courteney Cox Arquette

,

botoks

Ubrizgavanjem otrova pod svoju kožu umrtvit ćete svoje mišiće pa se ne vide sitne ili veće borice. Javna je tajna da to rade svi koji imaju novaca, a koliko će holivudska gluma biti lošija kada zvijezde žrtvuju mimiku lica - vidjet ćemo- zasigurno nećemo tako skoro vidjeti glumca koji može napraviti dobar nijemi film.

Zvijezda popularne tv-serije "Prijatelji" Courteney Cox Arquette za zadnje američko izdanje modnog časopisa Marie Claire priznala je kako koristi botoks i smatra kako je "to istodobno fantastično i strašno".

Četrdesetčetverogodišnja glumica ispričala je kako je kad je prvi put posjetila liječnika on kazao: "Dopustite da Vam botoks ubrizgam ovdje, tu i ovdje. A ja sam se osjećala prilično bijedno." Botoks će vam omogućiti da "ne izgledate ljutito. No morate ga koristiti s mjerom, posebno kad se bavite poslom kojim se bavim ja, a kao glumica moramo biti u stanju micati dijelovima lica. Kad ljudi pretjeraju, pa dopuste da im se u čelo ubrizga previše botoksa, nakon čega ne mogu micati obrvama, to je neobično", kazala je.

Njezin suprug David Arquette, kako je kazala, ne vrši nikakav pritisak na nju kada je riječ o izgledu. "On smatra da je starenje prirodan proces. Vjeruje da je to lijepo", izjavila je glumica. (metro-portal)

10.10.2008. 13:21:16
Novi komentar
nužno
nužno