« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
ZAPAMTITE :)

Par savjeta za bolji izgled - za muškarce

Čak i ako niste dobitnik genetičke lutrije poput Brada Pitta ili njegovog frenda Clooneya, postoje brojne metode kojima možete izvući najbolje iz svojeg izgleda

Dobro, ovakve rezultate ne možete očekivati... :)
Dobro, ovakve rezultate ne možete očekivati... :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

izgled

Muškarci trpe sve veći pritisak da izgledaju lijepo, njegovano i poželjno, čak i ako nisu (već zaboravljeni) metroseksualci... za utjehu, čak i ako niste bili dobitnik genetičke lutrije poput Brada Pitta ili njegovog frenda Clooneya, postoje brojne metode kojima možete izvući najbolje iz svojeg izgleda.

Stoga, evo par stvari na koje trebate obratiti pažnju:

Hranite se pravilno - potrudite se održavati pravilnu prehranu i rješit ćete pola briga u vezi vašeg izgleda. Vaše je tijelo poput stroja, a njegovo održavanje najboljim gorivom odrazit će se pozitivno kako na vaše zdravlje, tako i na način na koji izgledate. Nema posebne magije: konzumirajte proteine iz peradi i ribe, zeleno povrće te voće za antioksidanse. Konačno, održavajte hidrataciju.

Nosite odjeću koja vam odgovara - i odjeću kojoj se osjećate udobno. Kombinirajte klasične komade muške odjeće s nekim modnim detaljima kako biste održali svježinu. Neka sve ostane u granicama dobrog ukusa.

Odaberite pravu frizuru - pod ovim se misli da odaberete frizuru koja odgovara vašem obliku lica. Licu četvrtastog oblika najviše odgovara kratka frizura do ona srednje dužine. Posavjetujte se s vašim frizerom u vezi trikova poput dužih šiški kako bi se smanjilo visoko čelo, ili lagane bradice kako bi se prikrio dojam slabe vilice. Bez obzira za koji stil se odlučili, uvijek vodite računa o tome da ste pristojno ošišani.

Održavajte higijenu usta - preporuča se pranje zubi nakon svakog obroka, međutim ako ne raspolažete s vremenom u redu je dvaput dnevno, poslije većeg obroka i navečer. Povremeno ne bi bilo na odmet očistiti zube koncem. Lijepi zubi i osmijeh uvijek su atraktivni.

Uložite u njegu kože - kako biste bili sigurni koji vam proizvodi odgovaraju, provjerite koji tip kože imate. Muškarci s masnom ili aknama sklonoj koži imat će koristi iz proizvoda koji sadrže 2 posto salicilne kiseline, dok oni suhe kože trebaju pronaći neku hranjivu kremu.

Nije baš prezahtjevno, slažete li se?

14.01.2020. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno