« Život
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
SAVJETI

Par savjeta za bolji brak

Ako želite riješiti svoje probleme savjetujemo da razmislite i pronađete pravu strategiju za njihovo rješavanje

Isprobajte alternative :)
Isprobajte alternative :) (Arhiva)
Više o

brak

,

savjeti

Dobri brakovi prolaze različite krize, jednako kao i oni manje dobri jer ponekad zaboravimo koliko je truda potrebno da bi veza između dvoje ljudi bila zdrava i uspješna. Ako želite riješiti svoje probleme savjetujemo da razmislite i pronađete pravu strategiju za rješenje problema: 

Odaberite ljubav - ljubav je jednako izbor kao i emocija. Taj izbor znači zrelost i jasno promišljanje gdje se nalazi vaš brak.

Okružite se ljudima koji su u zdravim vezama - neki od negativnih obrazaca koji i vi možda imate možda imaju i vaši prijatelji. Okružite se ljudima koji poštuju brak i gdje postoji široka podrška za vaše rješavanje problema.

Počnite ispočetka - pozovite supruga/suprugu na spoj. Kada ste zadnji put razgovarali satima ili ste dobili/dali poljubac koji niste očekivali. Budite zaigrani jednan prema drugome.

Potražite pomoć - kažete da nemate novaca za ovaj proces? Razmislite koliko bi vas koštao razvod. Većina savjetovanja ne traje godinama jer je vrlo važno potaknuti komunikaciju

Sreća vašeg partnera je važnija od vaše - postavljanjem supružnika ispred sebe njegujete povjerenje, zahvalnost, velikodušnost i naklonost. Može dovesti i do ponovne tjelesne aktivnosti.

23.09.2019. 18:03:13
Novi komentar
nužno
nužno