« Fun
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
obećanje

Pahor će očistiti kopačke slovenskim nogometašima

"Naši hrvatski prijatelji dali bi sve da su na našem mjestu", šali se premijer "dežele"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.borat-pahor.tk)
Više o

Borut Pahor

,

slovenska nogometna reprezentacija

,

sp afrika dodatne kvalifikacije

U četvrtak je u euforičnom raspoloženju prvi čovjek slovenske vlade Borut Pahor izjavio da je siguran u plasman slovenske nogometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

"Malo smo razočarani što moramo u dodatne kvalifikacije, ali imamo novu priliku i iskoristit ćemo je", rekao je Pahor na konferenciji za novinare nakon sjednice vlade, te ponovno obećao slovenskim reprezentativcima da će im "očistiti kopačke" ako se plasiraju na SP.

Pahor je u srijedu navečer pratio nastup i 3-0 pobjedu svojih reprezentativaca u San Marinu, te kao većina Slovenaca ipak ostao razočaran 1-0 pobjedom Slovaka u Poljskoj kojom je Slovačka ostala prva u skupini i tako se ispred Slovenije izravno plasirala u JAR.

"Ne trebamo biti žalosni, pa što bi dali naši hrvatski prijatelji da su na našem mjestu, dali bi sve", našalio se Pahor, rekavši kako je uvjeren da će, bez obzira na to s kime budu igrali dodatne kvalifikacijske utakmice, Slovenija na kraju ipak ići na SP.

"Imamo novu priliku, pobjeda će biti naša i toliko slađa", izjavio je slovenski premijer.

Pahor je mimo svojih protokolarnih navada "pomogao" reprezentaciji kao "kvisko" jer se pojavio na tribinama u Mariboru gdje je izabrana nogometna vrsta pobijedila Poljsku sa 3-0, a onda i na utakmici sa Slovačkom u Bratislavi, gdje je Slovenija napravila iznenađenje i pobijedila sa 2-0, ali to svejedno nije bilo dovoljno za prvo mjesto zbog autogola Poljaka protiv Slovaka na svom terenu. (hina/metro-portal)

15.10.2009. 22:29:18
Novi komentar
nužno
nužno