« Žene
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
show u Areni

Otvoreni Dani vjenčanja

Raskošniji i veći nego ikad, napunili su Arenu gomilom posjetitelja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (She.hr)
Više o

dani vjenčanja

,

vjenčanja Arena

Na novim, luksuznim Danima vjenčanja u Areni Zagreb možete naći sve, od igle do limuzine. U 5.000 četvornih metara vidjet ćete najraskošnije automobile, catering, fotoagencije, organizatore vjenčanja, pa sve do raznih vjenčanica za savršeni dan.

Već se na otvorenju okupilo mnoštvo posjetitelja. Svi su željeli trenutak vjenčane sreće i s veseljem su razgledavali ponudu. Susreli smo mladi par, Dražena (30) i Željku (20), kako se šetnjom među štandovima pripremaju za veliki dan.

- Još nemamo ništa konkretno. Želimo vidjeti što se sve nudi i onda odlučiti. „Dani vjenčanja" koristit će nam u svakom slučaju, rekla je buduća mladenka Željka.

Savršene vjenčanice

Kratke, duge, raskošne, luksuzne, jednostavne i neobične - naći ćete sigurno vjenčanicu za sebe. Ako i ne, barem ćete moći maštati kakvu biste željeli imati.

- Naše su vjenčanice lagane i posebne. Zastupnici smo hvaljenih brendova Cymbeline Paris i Vallais Moda Nupcial. Iznajmljujemo i prodajemo pa dođite, pogledajte i očarajte - rekao je vlasnik Penelope-vjenčanica. 

Pročitajte više na She.hr

10.10.2009. 11:07:07
Novi komentar
nužno
nužno