« Biznis
objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana
AKCELERATORI

Otvorene prijave za šesti FRC Akceleratorski program

Fil Rouge Capital ponosan je objaviti da su prijave za šesti po redu, zimski Akceleratorski program 2022. otvorene do ponedjeljka 10. siječnja 2022. do ponoći

Idu dalje...
Idu dalje... (Arhiva)
Više o

Fil Rouge Capital Akceleratorski

,

Akceleratorski program

,

FRC fond

Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investiranje u mlade poduzetnike, startup i scale up tvrtke kao i daljnje afirmiranje lokalnog poduzetničkog ekosistema u Hrvatskoj.

Fil Rouge Capital ponosan je objaviti da su prijave za šesti po redu, zimski Akceleratorski program 2022. otvorene do ponedjeljka 10. siječnja 2022. do ponoći.

Tijekom 'Selection day' eventa, žiri sastavljen od članova FRC tima će izabrati do 15 najboljih startup timova koji će na jesen sudjelovati u petoj generaciji akceleriranih timova u programu Fil Rouge Capitala koji će se održati u Zagrebu.

Program počinje 04. travnja, a završava ekskluzivnim Demo Day eventom, zatvorenim tipom događaja namijenjenom pozvanim investitorima ispred kojih će startupi iz pete generacije programa imati priliku prezentirati svoja dosadašnja postignuća, planove za budućnost i potrebno financiranje.

Fil Rouge Capital planira investirati u predane i strastvene osnivače s uvjerljivim poslovnim konceptom ili inovacijom u odabranim sektorima interesa.

Potreban je osnovni MVP tj. minimalni održivi proizvod koji može pokazati kako postoji tržišna potreba za takvim rješenjem te će startupi s postojećim korisnicima i kupcima imati prednost.

Uspješni kandidati će biti oni koji trebaju razviti svoj proizvod i pristup tržištu kako bi mogli ubrzati svoj međunarodni razvoj.

Investira se u tvrtke registrirane u Republici Hrvatskoj, a startupi koji su svoj rad započeli u drugoj državi moraju zadovoljiti posebne kriterije koji su detaljnije objašnjeni u samoj prijavi. Pored toga, očekuje se izvrsno poznavanje engleskog jezika.

Odabranim startupima je osigurano:

  • investicija u iznosu do 50,000 EUR.

  • pristup Fil Rouge Capital mreži mentora, dodijeljen glavni mentor od strane jednog od Fil Rouge Capital partnera

  • pristup seminarima koje vode Fil Rouge Capital stručni predavači, mentorima, potencijalnim kupcima proizvoda (aplikacije) koju razvijaju i mreži investitora te sudjelovanje na ekskluzivnom Fil Rouge Capital eventu "Večer osnivača".

  • Mogućnost dodatnih investicija nakon dokazivanja poslovnog modela i rasta.

  • Do 200.000 € povlastica od firmi poput Google-a, Amazona, Microsofta itd.

Akceleratorski program također uključuje privilegirani pristup Fil Rouge Capital programu rasta. Za osnivače i timove koji nisu iz Republike Hrvatske, Fil Rouge Capital osigurava operativnu i logističku podršku, pomoć pri otvaranju bankovnog računa, pomoć pri ispunjavanju potrebnih kriterija, kao i svu ostalu potencijalnu potporu u snalaženju u hrvatskom poslovnom okruženju.

 

Link za prijavu za Selection Day: https://apply.filrougecapital.com/client/simpleform/singleentry

Nakon isteka roka za prijave, predstavnici Fil Rouge Capitala će kontaktirati odabrane startupe te ih uputiti u daljnje korake.

09.12.2021. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno