« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
BIZNIS

Ivan Pečur novi partner u Crowe Hrvatska

Ivan Pečur, dosadašnji voditelj odjela revizije, promoviran je u partnera Crowe Hrvatska, počevši od 1. siječnja 2022.

Ivan Pečur
Ivan Pečur (Arhiva)
Više o

Crowe Hrvatska

,

Ivan Kečur

Ivan Pečur će kao partner biti zadužen za daljnji razvoj odjela revizije a ova promocija rezultat je višegodišnjeg predanog rada, tijekom kojeg je Pečur transformirao odjel i poslovne procese. Pečurova karijera proteže se više od 16 godina tijekom kojih je obavljao revizorske uloge u domaćim i međunarodnim revizorskim tvrtkama.

"Veseli me što ću u ulozi partnera imati priliku još intenzivnije sudjelovati u kontinuiranom razvoju našeg odjela revizije te stvaranju dodatne vrijednosti za klijente i društvo u cjelini.  Kvaliteta, motiviranost i integritet članova Crowe tima garancija su zadovoljstva naših klijenata te veliki potencijal razvoja naše dodatne prepoznatljivosti na tržištu. Siguran sam da ćemo uz primjenu najsuvremenijih tehnoloških rješenja, u okruženju u kojem svaki motivirani pojedinac ima priliku maksimalno realizirati svoj potencijal, uspješno odgovoriti na sve izazove koji su pred nama te predvoditi promjene nužne za razvoj naše struke." kaže Pečur.

O Crowe

Preko stotinu godina Crowe donosi pametne odluke za multinacionalne klijente. Kao deveta računovodstveno-revizorska mreža u svijetu, Crowe ima preko 200 nezavisnih računovodstvenih i konzalting tvrtki u 146 zemalja. Mreža ima preko 41000 zaposlenika i globalni promet od 4,2 milijarde dolara.

Crowe u Hrvatskoj posluje 15 godina kao jedna od vodećih tvrtki za računovodstvo, reviziju i porezno savjetovanje.

Za više informacija posjetite https://www.crowe.com/hr

09.12.2021. 13:41:00
Novi komentar
nužno
nužno