« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Otočka groznica 11. ožujka u klubu Sax!

Teško je opisati riječima taj "vudu", najbolje je da u subotu navratite do kultnog zagrebačkog kluba i saznate kako zvuče ukulele, klarinet i bubanj Ljetnog kina u kombinaciji s rukanjem Tovareće mužike

Ludilo mora u SAX!-u
Ludilo mora u SAX!-u (Ljetno kino promo)
Više o

klub SAX

,

Ljetno kino

,

Fish factory

,

Tovareća mužika

Nakon rasprodana dva koncerta u sklopu slavljeničke XVIII. sezone kluba Sax!, Ljetno kino će 11. ožujka zagrebačkoj publici ponovno priuštiti glazbeni tulum kakav samo oni znaju napraviti!

Bend Ljetno kino ponovno se vraća u klub Sax!, a ovaj put s njima dolazi i "otočki vudu", sastav Tovareća mužika s Dugog otoka iz mjesta Sali i saljski bend Fish Factory.

Teško je opisati riječima taj "vudu", najbolje je da u subotu navratite do kultnog zagrebačkog kluba i saznate kako zvuče ukulele, klarinet i bubanj Ljetnog kina u kombinaciji s rukanjem Tovareće mužike.

Ulaznice se mogu kupiti na dan koncerta i cijena će iznositi 20 kuna.

Ljetno kino je okupio Max Juričić (ex: Film, Azra, Le Cinema, Vještice, Šo!mazgoon...) u ljeto 2009. na Braču i od tada nastupaju na urnebesnim zabavama na jadranskim otocima, u najboljim gradskim klubovima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu, na velikim glazbenim festivalima InMusic, Exit, jednom riječju svuda gdje je potreban bend koji će zabaviti i rasplesati ekipu.

10.03.2017. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno