« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Zaboravljena civilizacija

Otkud piramide na Marsu?

POGLEDAJTE VIDEO - Postoji li život na Marsu? To je pitanje koje si čovječanstvo postavlja već stoljećima.

Piramide na Marsu
Piramide na Marsu (Pravda)
Tema se zakuhala 1976. kada su objavljene fotografije površine crvenog planeta te na njoj nečega što nalikuje na ljudsko lice. Mnogi su tvrdili kako je lice zapravo samo nakupina stijena, drugi su smatrali da se radi o igri svjetosti, međutim porijeklo lica i dalje je ostalo neobjašnjeno. Neki istraživači vjeruju da bi ono moglo biti poruka druge civilizacije, koja je postojala ili još uvijek egzistira ispod površine Marsa.

Moćni teleskopi s letjelica koje kruže oko Marsa snimili su nešto što bi možda moglo upućivati na dokaz da je život tamo nekada doista postojao. Naime teleskopi su snimili fotografije 9 piramida na površini, za koje se čini kako nisu nastale prirodnim djelovanjem. Tu su još i fotografije ljudskih i životinjskih lica, kao i veliki crteži majmuna i pasa.

Andrew Basiago, predsjednik Udruge za istraživanje nepoznatih pojava na Marsu, otkriće je nazvao epohalnim. Znanstvenik vjeruje kako su na planetu nekada egzistirale tri civilizacije, od koji jedna još uvijek obitava ispod površine. Međutim nakon katastrofe, za koju se pretpostavlja da se dogodila prije 11.500 godina, Mars je uništen, baš kao i Atlantida na Zemlji. Neki istraživači, poput E. von Danikena i Davida Ickea smatraju kako se dio civilizacije s Marsa preselio na Zemlju.


22.09.2009. 14:08:06
Novi komentar
nužno
nužno