« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
NAGRADNA IGRA

Osvojite put u Tallin na koncert Robbieja Williamsa i upoznajte ga!

Na isti dan kada će se održati koncert, Estonija slavi svoj Dan neovisnosti što daje koncertu posebnu težinu

Možete upoznati Robbie Williamsa
Možete upoznati Robbie Williamsa (AdriaEntertainment)
Više o

Robbie Williams

,

nagradna igra

,

turneja

,

put u Tallin

Danas je objavljen poseban video natječaj na facebook stranici Robbia Williamsa u kojemu 10 sretnih dobitnika ima priliku osvojiti put u Tallinn (Estonija) kako bi prisustvovali koncertu Robbie Williamsa 20.kolovoza te osobno upoznali glazbenu zvijezdu.

Kako bi sudjelovali u natječaju, potrebno je snimiti kratak video u kojem opisujete na koji način je Robbijeva muzika utjecala na vaš život. Za više detaljnih informacija o natječaju posjetite Robbijevu službenu Facebook stranicu:

"Potrudite se i upoznati ćemo se u Tallinnu"-rekao je Robbie Williams kada je najavljivao ovaj uzbudljiv natječaj na Facebooku.

Deset sretnih dobitnika imati će priliku prisustvovati Robbijevom koncertu u Tallinnu, te će biti dio dokumentarnog filma koji će se snimati na koncertu u Estoniji. Osim na koncertu, dobitnici će uživati u Estoniji poput super zvijezda u specijalnom programu koji će za njih pripremiti tim stručnjaka iz showbiznisa.

"Robbie Williams Live ni Tallin" biti će snimljen u Tallin Song Festival Grounds, jedinstvenom i povjesnom open air - u pitoresknom glavnom gradu Estonije.

Na isti dan kada će se održati koncert, Estonija slavi svoj Dan neovisnosti što daje koncertu posebnu težinu.

" Nikada do sada nisam posjetio Estoniju, i jako sam uzbuđen što ćemo snimati moj briljantni show na dan kada Estonija slavi Dan neovisnosti" izjavio je Robbie Williams.

Više informacija o velikoj Facebook nagradnoj igri  potražite na:

www.robbiewilliams.com

www.facebook.com/robbiewilliams

Britanska zvijezda razveselit će obožavatelje i u Hrvatskoj, ovo će biti njegov prvi nastup u Zagrebu na Maksimirskom stadionu 13.kolovoza 2013.g.

Ulaznice se mogu kupiti nasvim prodajnim mjestima sistema Eventim te na www.eventim.hr

"Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsjetili kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred goleme publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to. Idemo, Zagreb 2013.g!" izjavio je Robbie Williams.

Ne propustite najveći ljetni spektakl ovoga ljeta i osigurajte svoje mjesto na Maksimirskom stadionu na vrijeme!

27.06.2013. 11:16:00
Novi komentar
nužno
nužno