« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
MA DA?

Osobnost prema - kavi koju pijete

Dovoljno je pogledati što smo naručili i puno toga postat će jasno....

Reci mi kakvu kavu piješ... reći ću ti kakav si! :)
Reci mi kakvu kavu piješ... reći ću ti kakav si! :) (Arhiva)
Više o

kava

,

osobnost

Kava može puno reći o našoj osobnosti ljudima koji je s nama piju - dovoljno je pogledati što smo naručili i puno toga postat će jasno....

Cappuccino - sofisticirani likovi s osjećajem za stil. Za razliku od nekih svojih prijatelja, niste tip osobe koja voli grube šale. Vi više volite da su stvari malo otmjenije. Također, imate vrlo kreativan um i vaš društvena priroda čini vas vrlo dobrim prijateljem.

Crna kava - bez dodataka, bilo kakvih, omiljeno je piće minimalista. Ne trebate upečatljivu odjeću ili kičasti nakit. Vi više volite izravan pristup u modi i u životu. Mirni ste iako ponekad možete biti skloni promjenama raspoloženja. Zbog vaše jednostavne prirode imate široki krug prijatelja.

Dupli espresso - logični tipovi. Izuzetno ste praktična osoba i niste podložni hirevima kao neki svoji prijatelji. Kao i osobe koje piju obični espresso, vi ste vrlo marljiva osoba. Međutim, radite puno bolje sa jasnim, konciznim smjerom od ostalih. Dajete najbolje od sebe na poslu kada vam vaš šef kaže točno što želi.

Espresso - piju ga rođeni vođe. Radite vrlo naporno, a također igrate vrlo žestoko. Vaš tip A osobnosti čini vas osobom koja zna kako odraditi posao. Vaša prirodna marljivost inspirativna je drugima, na poslu i u društvenom životu.

Kava s mlijekom - neodlučnot je glavna karakteristika. Opuštene ste prirode i kao rezultat, niste zabrinuti zbog pretjeranog analiziranja svake odluke. U stvari, vaša priroda je takva da dosta razmišljate i preferirate da vaša mašta razmotri sve opcije na ležeran način.Pošto pijete kavu s mlijekom, vi volite udobnost.

Kava sa šlagom ili vrhnjem - dvostruka osobnost. S jedne strane vi ste organizirani i sistematični a s druge strane ste opušteni i malo neuredni. Svaki dan pokušavate postići savršenu ravnotežu između logičkih i kreativnih strana mozga

Ledena kava - uporni tipovi. Imate proaktivan stav i nemate vremena za sitničavosti ili drame. Vrlo ste sigurni u izražavanju svog mišljenja i mislite o sebi kao o trendsetteru.

I, kakvu vi kavu pijete...?

10.04.2019. 11:01:00
Novi komentar
nužno
nužno