« Život
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
MA DA?!

Osnovna pravila varanja partnerice

Men's Health ponekad ima vrlo zanimljive savjete za očuvanje veze i vjernost, no jednako tako brine se i za svoje nevjerne čitatelje

Ljeto je doba afera ...
Ljeto je doba afera ... (Arhiva)
Više o

bračna nevjera

,

prevara

,

nevjera

,

muškarci

Nevjera u vezama postaje sve češća, kako s muške tako i sa ženske strane, pa ne čudi da je Men's Health donio osnovni set pravila za uspješno varanje svoje partnerice. Koliko god to bilo primjereno ili ne, seksistički i grozno, evo kako su to oni zamislili.

Za početak, zaboravite lokalne djevojke jer će cijeli kvart to znati ako ne sutra, onda najkasnije prekosutra, pa posljedično i vaša draga.

>> Nevjera može ubiti muškarce >>

Nadalje, sastanci i pokloni su strogo zabranjeni. Veza tog tipa nastaje zbog seksualne privlačnosti i to joj treba ostati jedina svrha, ljubav tu nema mjesta. Sve ostalo vodi u komplikacije koje možeta napraviti i sebi i njoj, kao i vašim partnerima.

>> Tri glavna uzroka bračne nevjere >>

Treće je pravilo prilično zabavno - ako se već upuštate u nevjeru, neka to bude sa zgodnom ženom, da se ne sramotite ako vas netko provali pa počne pričati unaokolo kako ste svoju dragu prevarili s ... jel', neprivlačnom ženom. 

Naravno, vaša ljubavnica mora biti dobra u krevetu, jer monotoni seks je upravo najčešći razlog što i krećete u takve avanture. Znači, tražite ženu koja će vam ispunjavati snove (i vi njoj, naravno) i dozvoljavati vam sve.

>> Kako prepoznati da vas vara >>

Tragove nemojte ostavljati, a ako su baš nužni poput povremenih poruka, brišite ih odmah. Ako ne možete zapamtiti što ste se dogovorili, bolje vam je da upišete tečaj kukičanja ...

Za kraj, naravno, nikad i nikome se nemojte hvaliti. Ni najboljem frendu u trenucima velike ljubavi nakon desete pive, ni bratu ... nikome. Jer ako nekome kažete, taj će prije ili kasnije propjevati na krivom mjestu.

>> Najčešći razlozi muške nevjere >>

12.07.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno