« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
ŠAPTAČ PSIMA

Osigurajte ulaznice za djecu za Cesarov show uz čak 50% popusta

S obzirom da se show odvija na engleskom jeziku, za sve posjetitelje koji ne razumiju jezik bit će omogućen simultani prijevod

Dođite pogledati čaroliju uživo
Dođite pogledati čaroliju uživo (Arhiva)
Više o

Arena Zagreb

,

Cesar Milan

,

ulaznice za djecu

Svima je poznato da djeca obožavaju pse, a na showu Cesara Millana ne samo da će se dobro zabaviti već i naučiti kako ostvariti sretnije i zdravije odnose sa svojim četveronožnim prijateljima te još mnogo zanimljivih i korisnih informacija.

Isto tako, obitelji se najčešće odlučuju za psa u dobi kada djeca imaju između sedam i devet godina, pa ukoliko razmišljate o ljubimcu u ovom ćete showu i vi i vaša djeca saznati koji vas sve izazovi čekaju pri nabavci psa!

Djeca diljem svijeta luduju za tv emisijama i showom poznatog šaptača psima, pa kako bismo usrećili domaće mlade Cesarove ljubitelje odlučili smo im omogućiti čak 50% popusta pri kupnji ulaznica bilo koje kategorije! Ovaj specijalni popust vrijedi za djecu do 14 godina starosti.

Poznat po svojoj hit seriji "Cesar Millan - Šaptač psima" te novom serijom "Cesar To The Rescue", Millan ima vodeći autoritet u području pseće rehabilitacije. Za vrijeme ove zabavno-edukativne predstave koja će se održati 01. listopada u Areni Zagreb, Cesar Millan će s publikom podijeliti svoju filozofiju povjerenja, poštovanja i ljubavi. Neki od najboljih trenutaka u Cesarovim live predstavama nastaju prilikom demonstracija njegovih tehnika.

Za vrijeme showa, Millan će prezentirati svoje vrijedne lekcije te uživo demonstrirati sljedeće:

  • kako prepoznati i razumjeti govor tijela vašeg psa kako biste na vrijeme spriječili ili riješili problem u ponašanju

  • kakva je uloga nagona u oblikovanju psećeg, ali i ljudskog ponašanja

  • kako identificirati ono što aktivira nedolično ponašanje te kako "preodgojiti" psa.

S obzirom da se show odvija na engleskom jeziku, za sve posjetitelje koji ne razumiju jezik bit će omogućen simultani prijevod.

Napomena: U dvorani će se nalaziti samo psi koji sudjeluju u predstavi. Posjetiteljima nije dozvoljen dolazak s vlasititim psima.

Specijalne ulaznice za djecu do 14 godina, kao i regularne ulaznice, dostupne su na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media centra, Eventima te na www.eventim.hr.

Datum showa Cesara Millana, koji se u Hrvatskoj s nestrpljenjem očekuje, opasno se približava, stoga osigurajte svoje i ulaznice za svoju djecu na vrijeme!

12.09.2014. 12:48:20
Novi komentar
nužno
nužno