objavljeno 12.09.2014. 12:48:20
ŠAPTAČ PSIMA

Osigurajte ulaznice za djecu za Cesarov show uz čak 50% popusta

S obzirom da se show odvija na engleskom jeziku, za sve posjetitelje koji ne razumiju jezik bit će omogućen simultani prijevod

Dođite pogledati čaroliju uživo
Dođite pogledati čaroliju uživo (Arhiva)

Svima je poznato da djeca obožavaju pse, a na showu Cesara Millana ne samo da će se dobro zabaviti već i naučiti kako ostvariti sretnije i zdravije odnose sa svojim četveronožnim prijateljima te još mnogo zanimljivih i korisnih informacija.

Isto tako, obitelji se najčešće odlučuju za psa u dobi kada djeca imaju između sedam i devet godina, pa ukoliko razmišljate o ljubimcu u ovom ćete showu i vi i vaša djeca saznati koji vas sve izazovi čekaju pri nabavci psa!

Djeca diljem svijeta luduju za tv emisijama i showom poznatog šaptača psima, pa kako bismo usrećili domaće mlade Cesarove ljubitelje odlučili smo im omogućiti čak 50% popusta pri kupnji ulaznica bilo koje kategorije! Ovaj specijalni popust vrijedi za djecu do 14 godina starosti.

Poznat po svojoj hit seriji "Cesar Millan - Šaptač psima" te novom serijom "Cesar To The Rescue", Millan ima vodeći autoritet u području pseće rehabilitacije. Za vrijeme ove zabavno-edukativne predstave koja će se održati 01. listopada u Areni Zagreb, Cesar Millan će s publikom podijeliti svoju filozofiju povjerenja, poštovanja i ljubavi. Neki od najboljih trenutaka u Cesarovim live predstavama nastaju prilikom demonstracija njegovih tehnika.

Za vrijeme showa, Millan će prezentirati svoje vrijedne lekcije te uživo demonstrirati sljedeće:

  • kako prepoznati i razumjeti govor tijela vašeg psa kako biste na vrijeme spriječili ili riješili problem u ponašanju

  • kakva je uloga nagona u oblikovanju psećeg, ali i ljudskog ponašanja

  • kako identificirati ono što aktivira nedolično ponašanje te kako "preodgojiti" psa.

S obzirom da se show odvija na engleskom jeziku, za sve posjetitelje koji ne razumiju jezik bit će omogućen simultani prijevod.

Napomena: U dvorani će se nalaziti samo psi koji sudjeluju u predstavi. Posjetiteljima nije dozvoljen dolazak s vlasititim psima.

Specijalne ulaznice za djecu do 14 godina, kao i regularne ulaznice, dostupne su na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media centra, Eventima te na www.eventim.hr.

Datum showa Cesara Millana, koji se u Hrvatskoj s nestrpljenjem očekuje, opasno se približava, stoga osigurajte svoje i ulaznice za svoju djecu na vrijeme!

12.09.2014. 12:48:20
http://m.metro-portal.hr/osigurajte-ulaznice-za-djecu-za-cesarov-show-uz-cak-50-popusta/87248/