« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
NAJAVE

Orthodox Celts u Tvornici kulture 15. ožujka

Orthodox Celts na sceni su prisutni 22 godine tijekom kojih su objavili pet studijskih albuma, a u Tvornicu dolaze obilježiti Dan Sv. Patrika

Žestoki Beograđani u Tvornici
Žestoki Beograđani u Tvornici (Tvornica kulture)
Više o

Orthodox Celts

Beogradski Orthodox Celts svojim će premijernim nastupom u Tvornici kulture 15. ožujka obilježiti Dan svetog Patrika, blagdana kojeg je publika u Hrvatskoj spremno prihvatila kao naš nacionalni praznik.

Orthodox Celts na sceni su prisutni 22 godine tijekom kojih su objavili pet studijskih albuma - "Orthodox Celts", "The Celts Strike Again", "Green Roses", "A Moment... Like A Longest Day" i "One, Two...Five!" - a šesti je u pripremi i očekuje se do kraja godine. Mada je kombinacija irskih melodija i žeščih rock riffova uz korištenje i nekih tradicionalnih irskih instrumenata već postala uobičajna stvar Orthodox Celts bili su jedan od prvih izvođača na ovim prostorima koji su izašli s takvim zvukom i do danas ostali vjerni sebi. Repertoar benda većim djelom je sastavljen od njihovih autorskih stvari, ali ponajveći uspjeh doživjeli su obradom klasika "Star of the County Down".

Proslave Dana svetog Patrika postale su unazad desetak godina najveseliji tulumi u gradu, a još su živa sjećanja za rasprodane koncerte bendova poput Belfast Food u Velikom pogonu Tvornice kulture. Ovaj put u goste dolazi bend koji iza sebe ima stotine klupskih i festivalskih nastupa kako po okolnim zemljama, tako i u ostatku Europe.

ULAZNICE

Ulaznice za koncert Orthodox Celtsa u prodaji su po cijeni od 65 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 85 kn.

Ulaznice možete osvojiti i u nagradnoj igri na našem portalu OVDJE.

Prodajna mjesta:

 

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

11.03.2014. 17:09:00
Novi komentar
nužno
nužno