« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Orkanska bura zatvorila Maslenicu

Jedini put do Zadra je trenutno preko Velebita, unatoč stravičnoj buri koja nosi sve pred sobom

Maslenički most je ponovno zatvoren
Više o

bura

,

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

Zbog orkanske bure za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Maslenica i državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački. Obilazak za sva vozila je čvor Gornja Ploča-Udbina-Gračac-Obrovac- Karin (D522, D1, D27), i obratno.

Dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, u oba smjera, zabrana je promet za teretna vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle, kampere, kombi vozila i kamp prikolice. Obilazak je državnom cestom D 3

Jadranskom magistralom (D 8) od Bakra do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, kamp prikolice, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II skupina vozila), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene smiju voziti samo osobna vozila.

Zbog održavanja tunela Hrastovec, na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, do 20 sati vozi se jednom tunelskom cijevi dvosmjerno.

Na autocesti A1, na nekoliko dionica između čvora Gospića i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika.

14.10.2011. 19:37:00
Novi komentar
nužno
nužno