objavljeno 14.10.2011. 19:37:00
STANJE NA CESTAMA

Orkanska bura zatvorila Maslenicu

Jedini put do Zadra je trenutno preko Velebita, unatoč stravičnoj buri koja nosi sve pred sobom

Maslenički most je ponovno zatvoren

Zbog orkanske bure za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Maslenica i državna cesta D54 Maslenica-Zaton Obrovački. Obilazak za sva vozila je čvor Gornja Ploča-Udbina-Gračac-Obrovac- Karin (D522, D1, D27), i obratno.

Dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, u oba smjera, zabrana je promet za teretna vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle, kampere, kombi vozila i kamp prikolice. Obilazak je državnom cestom D 3

Jadranskom magistralom (D 8) od Bakra do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, kamp prikolice, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I i II skupina vozila), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene smiju voziti samo osobna vozila.

Zbog održavanja tunela Hrastovec, na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, do 20 sati vozi se jednom tunelskom cijevi dvosmjerno.

Na autocesti A1, na nekoliko dionica između čvora Gospića i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika.

14.10.2011. 19:37:00
http://m.metro-portal.hr/orkanska-bura-zatvorila-maslenicu/64349/