« Ekosfera
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
WWF

Originalni darovi koji se zaista isplate

Naši životinjski susjedi stradavaju - dijelimo planet s njima, ali smo loši susjedi

I oni trebaju šansu...
I oni trebaju šansu... (WWF)
Više o

polarni medvjedi

,

čestitka

U ovo vrijeme godine kada razmišljamo kako razveseliti naše najdraže sitnicom za predstojeće blagdane, svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF poziva na odabir održivih i zelenih darova koji se dugoročno isplate i kojima ćemo pružiti nadu u bolju budućnost i zdraviji planet.

„Naši životinjski susjedi stradavaju. Dijelimo planet s njima, ali smo loši susjedi", ističe Petra Boić Petrač iz WWF Adrije. „Arktik se topi i polarni medvjedi ostaju bez doma. Svakog dana ubija se oko 55 afričkih slonova zbog trgovine slonovačom, dok je na svijetu ostalo samo 3900 tigrova u divljini. WWF ulaže napore u oporavak populacija tih i mnogih drugih životinja, uključujući i stanare naših šuma: medvjeda, vuka i risa."

Prema WWF-ovom Izjvešću od stanju planeta, od 1970. godine, veličina populacija sisavaca, ptica, riba, vodozemaca i gmazova smanjena je za zabrinjavajućih 68%. Na nama je da preokrenemo ovaj zastrašujući pad i da učinimo nešto već danas. Simboličnim posvajanjem neke ugrožene životinje u svoje, ili u ime drage osobe, dobivate certifikat o posvajanju s personaliziranom porukom, dok svojom malom donacijom podržavate WWF i omogućujete rad organizacije na zaštiti živog svijeta i smanjenju sukoba između ljudi i velikih zvijeri.   

Da biste simbolično posvojili ugroženu životinju, slijedite ove korake:

1. Idite na donacije.wwfadria.org

2. Odaberite životinju koja vam je draga

3. Ispišite ime osobe kojoj darujete životinju (ako je ne darujete sebi!)

4. Dragoj osobi upišite svoju poruku ili čestitku

4. Odaberite dan i vrijeme kada želite da vaš poklon stigne na odabranu e-adresu.

Ako ste životinju odabrali za sebe, certifikat će stići odmah!

„Darujete nešto što se zaista isplati, originalno i velikodušno za bolju budućnost. Učinite ovaj Božić jedinstvenim za sve nas!", zaključuje Boić Petrač.

21.12.2021. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno