« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
DISCOVERY

Opsesivni skupljači automobila od 18. svibnja na Discovery Channelu

Rick i Chuck osmislili su televizijski koncept u kojem pretražuju otpade i stare garaže u potrazi za onime što je ostalo od nekadašnjih ljepotana

Nešto za ljubitelje klasičnih automobila
Nešto za ljubitelje klasičnih automobila (Discovery Channel)
Više o

Opsesivni skupljači automobila

,

Discovery Channel

Ljubitelji automobilskih klasika dolaze na svoje jer na Discovery Channelu u ne­djelju 18. svibnja započinje serijal Opsesivni skupljači automobila. Rick i Chuck osmislili su televizijski koncept u kojem pretražuju otpade i stare garaže u potrazi za onime što je ostalo od nekadašnjih ljepotana i izabiru automobil kojeg će renovirati do posljednjeg detalja.

Chuck Palumbo je bivši hrvač u potrazi za novom karijerom. Rick Dore je poz­nati guru za 'frizirane' automobile u potrazi za izvorom starih automobila. Zaje­dno, oni tvore SLAM - garažu koja će iscrpiti i posljednje zalihe sa skladišta kla­sičnih američkih oldtimera. Oni kreću u lov na zapuštene oldtimere po dvorišti­ma i privatnim posjedima ljudi koji skupljaju automobile. Chuck i Rick nude im jedinstvenu priliku: odvući će njihov zahrđali vozni park, prodati sve što mogu i iskoristiti novac za renoviranje jednog vozila koje će pretvoriti u automobil vri­jedan divljenja.

SLAM zadržava ostatak zarade, a skupljači dobivaju opak auto i itekako potreban novi početak. To je posao života, no Chuck i Rick vrlo brzo shvate da sklapanje posla zapravo znači pomoći skupljaču da se suoči sa svo­jom opsesijom i osobnim borbama koje je stimuliraju. Od izrade automobila do obnavljanja života: renovacija automobila predstavlja izazov koji Chuckov i Ric­kov posao, ugled i razum svaki put dovodi u pitanje.

"Opsesivni skupljači automobila" od nedjelje 18. svibnja u 19 sati na Discovery Channelu.

15.05.2014. 12:15:00
Novi komentar
nužno
nužno