objavljeno 15.05.2014. 12:15:00
DISCOVERY

Opsesivni skupljači automobila od 18. svibnja na Discovery Channelu

Rick i Chuck osmislili su televizijski koncept u kojem pretražuju otpade i stare garaže u potrazi za onime što je ostalo od nekadašnjih ljepotana

Nešto za ljubitelje klasičnih automobila
Nešto za ljubitelje klasičnih automobila (Discovery Channel)

Ljubitelji automobilskih klasika dolaze na svoje jer na Discovery Channelu u ne­djelju 18. svibnja započinje serijal Opsesivni skupljači automobila. Rick i Chuck osmislili su televizijski koncept u kojem pretražuju otpade i stare garaže u potrazi za onime što je ostalo od nekadašnjih ljepotana i izabiru automobil kojeg će renovirati do posljednjeg detalja.

Chuck Palumbo je bivši hrvač u potrazi za novom karijerom. Rick Dore je poz­nati guru za 'frizirane' automobile u potrazi za izvorom starih automobila. Zaje­dno, oni tvore SLAM - garažu koja će iscrpiti i posljednje zalihe sa skladišta kla­sičnih američkih oldtimera. Oni kreću u lov na zapuštene oldtimere po dvorišti­ma i privatnim posjedima ljudi koji skupljaju automobile. Chuck i Rick nude im jedinstvenu priliku: odvući će njihov zahrđali vozni park, prodati sve što mogu i iskoristiti novac za renoviranje jednog vozila koje će pretvoriti u automobil vri­jedan divljenja.

SLAM zadržava ostatak zarade, a skupljači dobivaju opak auto i itekako potreban novi početak. To je posao života, no Chuck i Rick vrlo brzo shvate da sklapanje posla zapravo znači pomoći skupljaču da se suoči sa svo­jom opsesijom i osobnim borbama koje je stimuliraju. Od izrade automobila do obnavljanja života: renovacija automobila predstavlja izazov koji Chuckov i Ric­kov posao, ugled i razum svaki put dovodi u pitanje.

"Opsesivni skupljači automobila" od nedjelje 18. svibnja u 19 sati na Discovery Channelu.

15.05.2014. 12:15:00
http://m.metro-portal.hr/opsesivni-skupljaci-automobila-od-18-svibnja-na-discovery-channelu/84999/