« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
VELIK INTERES

Oprah počela snimati svoju emisiju u Australiji

Najpoznatija američka televizijska voditeljica u Sydneyju je počela snimati prve epizode svoga "showa" izvan Sjedinjenih Država u 24 godine dugoj karijeri

Ovo gostovanje australsku će vladu koštati pet milijuna australskih dolara
Ovo gostovanje australsku će vladu koštati pet milijuna australskih dolara (Wikipedia)
Više o

Austrija

,

Oprah Winfrey

,

talk show

Oko 6000 njezinih fanova okupilo se na stepeništu ispred znamenite opere u sydneyjskoj luci i gledalo snimanje emisije, čiji je prvi gost bio australski glumac Russel Crowe. Oprah, čiji je dolazak u Australiju, izazvao ogromno zanimanje medija i gledatelja, u toj će zemlji boraviti tjedan dana i snimiti četiri epizode svoga "talk showa". Sa sobom je povela i 300 nagrađenih američkih gledatelja.

Nekoliko desetaka tisuća ljudi provelo je noć na otvorenom kako bi vidjelo Oprah i njezine goste, ali nisu uspjeli doći do ulaznica sa samo snimanje. Nakon Crowea, Oprah će ugostiti i Nicole Kidman, Hugha Jackmana, Oliviju Newton-John i Keith Urbana. Za glazbu bi se trebali pobrinuti Bon Jovi, U2 i rapper Jay-Z.

Ovo gostovanje australsku će vladu koštati pet milijuna australskih dolara (27,5 milijuna kuna), ali očekuje se da će se uloženo višestruko vratiti jer se ovo smatra odličnom turističkom promocijom. O tome svjedoče i riječi američke voditeljice na početku snimanja: "Samu sam sebe imenovala neslužbenom australskom veleposlanicom, a imam najveća usta na svijetu". "The Oprah Winfrey Show" u Americi na dan gleda devet milijuna ljudi, odnosno 44 milijuna diljem svijeta. (hina/metro-portal)

14.12.2010. 08:52:21
Novi komentar
nužno
nužno