objavljeno 14.12.2010. 08:52:21
VELIK INTERES

Oprah počela snimati svoju emisiju u Australiji

Najpoznatija američka televizijska voditeljica u Sydneyju je počela snimati prve epizode svoga "showa" izvan Sjedinjenih Država u 24 godine dugoj karijeri

Ovo gostovanje australsku će vladu koštati pet milijuna australskih dolara
Ovo gostovanje australsku će vladu koštati pet milijuna australskih dolara (Wikipedia)

Oko 6000 njezinih fanova okupilo se na stepeništu ispred znamenite opere u sydneyjskoj luci i gledalo snimanje emisije, čiji je prvi gost bio australski glumac Russel Crowe. Oprah, čiji je dolazak u Australiju, izazvao ogromno zanimanje medija i gledatelja, u toj će zemlji boraviti tjedan dana i snimiti četiri epizode svoga "talk showa". Sa sobom je povela i 300 nagrađenih američkih gledatelja.

Nekoliko desetaka tisuća ljudi provelo je noć na otvorenom kako bi vidjelo Oprah i njezine goste, ali nisu uspjeli doći do ulaznica sa samo snimanje. Nakon Crowea, Oprah će ugostiti i Nicole Kidman, Hugha Jackmana, Oliviju Newton-John i Keith Urbana. Za glazbu bi se trebali pobrinuti Bon Jovi, U2 i rapper Jay-Z.

Ovo gostovanje australsku će vladu koštati pet milijuna australskih dolara (27,5 milijuna kuna), ali očekuje se da će se uloženo višestruko vratiti jer se ovo smatra odličnom turističkom promocijom. O tome svjedoče i riječi američke voditeljice na početku snimanja: "Samu sam sebe imenovala neslužbenom australskom veleposlanicom, a imam najveća usta na svijetu". "The Oprah Winfrey Show" u Americi na dan gleda devet milijuna ljudi, odnosno 44 milijuna diljem svijeta. (hina/metro-portal)

14.12.2010. 08:52:21
http://m.metro-portal.hr/oprah-pocela-snimati-svoju-emisiju-u-australiji/52645/