« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

Opasan novi singl i spot grupe Novo nebo - Kung fu

Standardnoj postavi benda: Dražen Matutinović, Remo Cartagine i Zoran Smoljanović priključili su se glazbenici Darko Vrabac, Vanja Bilić i Vedin Hodžić

Novi singl i spot grupe Novo nebo
Novi singl i spot grupe Novo nebo (Screenshot YouTube)
Više o

singl

,

Novo nebo

,

pjesma Kung fu

Grupa Novo nebo predstavila je novi singl i spot "Kung fu". Pjesma autora Dražena Matutinovića drugi je njihov singl koji su realizirali nakon duže diskografske pauze i s kojim su odlučili obilježiti čak 20 godina postojanja.

Standardnoj postavi benda: Dražen Matutinović, Remo Cartagine i Zoran Smoljanović priključili su se glazbenici Darko Vrabac, Vanja Bilić i Vedin Hodžić. U novoj pjesmi "Kung fu" gost benda je Andrija Lazo na irskoj harmonici, inače član benda Picksiebner.

"Uvijek smo nastojali dobiti određeni zvuk i originalost u pjesmama. Po toj logici smo birali glazbenike koji su danas s nama u bendu. O pjesmama koje ćemo snimati odlučujemo svi zajedno. Imamo ih dosta, ali ne žurimo s albumom obzirom na današnje stanje na tržištu", rekao je Dražen Matutinović.

Zadovoljni suradnjom na prošlom spotu "Put nemira", članovi grupe Novo nebo odlučili su povjerenje i ovoga puta dati mladoj glumici kazališta Gavella, Anici Kovačević, koja je i oblikovala cijelu priču spota, u čemu joj je pomogao snimatelj i montažer Srđan Šarić.

Pjesmu "Kung fu" preuzmite na našoj Download zoni na adresi singlovi.crorec.hr

Spot pogledajte na YouTubeu:

27.03.2016. 16:38:00
Novi komentar
nužno
nužno