« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
NOVA MODA

Online igra usvajanja siročadi u stilu poznatih razbjesnila roditelje

Djeca u igrici služe kao modni dodatak a nose imena siročadi koju su usvojile zvijezde poput Madonne, Angeline Jolie i Brada Pitta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Myminx.com / Screenshot)
Više o

Angelina Jolie

,

Madonna

,

Brad Pitt

,

Ewan McGregor

,

my minx igrica

,

maddox

,

pax

,

blighty arts

Igra u kojoj igrači mogu svoje virtualne likove odijevati u seksi rublje te usvajati siročad kao modne dodatke razbjesnila je roditeljske grupe diljem svijeta.

Šokantna My Minx igrica sadrži detalje poput davanja kontracepcijskih pilula i pilula za dan poslije. Likovi mogu nositi oskudnu odjeću koja više pokazuje nego što skriva i kupovati „trofejnu siročad" koja služi kao modni dodatak. Sirota djeca nazvana su po djeci koju su usvojile svjetski poznate zvijezde poput Brada Pitta i Angeline Jolie, Madonne, Ewana McGregora, itd.

Virtualna djeca iste su nacionalnosti poput usvojene djece navedenih zvijezda - Pax iz Vijetnama i Maddox iz Kambodže te Zahara iz Etiopije (Brad i Angelina). Madoxx voli jesti žohare, Zahara zamorce, itd. Centar za usvajanje također „nudi" Davida Banda, a tu su još i Mercy te Malawi po uzoru na Madonnine usvojene klince.

Osim toga, moguće je usvajati i djecu s Haitija. Nakon što plate pristojbe za usvajanje, igrači djecu mogu odijevati u visokostiliziranu odjeću te prodavati autorska prava modnim časopisima na njihov odjevni imidž.

Minxi, odnosno virtualni likovi, natječu se u tome tko će imati što više djece odjevene u najboljem stilu. Minxi također svraćaju u barove i imati jednonoćni seks s muškarcima koje tamo pokupe. Također mogu koristiti kondome i pilulu za dan poslije.

Ne postoje dobne granice za igrače. Kad igrači potroše virtualni novac, dovoljno je da pošalju SMS na određeni broj koji košta oko 10-ak kuna i obnovit će račun.

Igricu je dizajnirala londonska tvrtka Blighty Arts, pokrenuta je nešto prije prošlog Božića, a do sada ima preko 20,000 registriranih igrača među kojima ima i sedmogodišnjaka. Roditeljske grupe diljem svijeta prosvjedovale su protiv igrice nazvavši je bezobzirnim iskorištavanjem djece radi profita. No, direktor Blighty Artsa Christopher Evans brani se izjavama kako se radi o bezazlenoj zabavi koja odražava stvarni život.

27.01.2010. 18:02:46
Novi komentar
nužno
nužno