« Seks
objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana
OGLAS ;)

Oglas za posao koji je nasmijao zemlju

Ususret Valentinovu, najveći sex shop u Hrvatskoj – Eros.hr poziva hrabre pojedince koji su spremni testirati granice vlastitih užitaka da postanu dio njihovog tima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

kondomi

,

oglas

,

PickJobs

,

tester kondoma

Ako ste mislili da je posao i užitak nespojiva kombinacija, razuvjerit će vas neuobičajeni oglas za posao u kojem se traži čak 30 osoba koje će testirati kondome na području cijele regije. Zadatak prijavljenih kandidata je recenzirati kondome, a najbolje napisana recenzija osvojit će godišnju zalihu kondoma.

Tester kondoma (m/ž) - Ako ste mislili da je posao i užitak nespojiva kombinacija, razuvjerit će vas neuobičajeni oglas za posao u kojem se traži čak 30 osoba koje će testirati kondome. Hrabri, strastveni i otvorenog uma pojedinci mogu posao pretvoriti u ugodu i sudjelovati u istraživanju za unaprijeđenje intimne sigurnosti.

Oglas je objavljen na PickJobs-u, najmodernijoj platformi za zapošljavanje koja ističe nesvakidašnje oglase za posao koji već dugo plijene pažnju na svjetskoj sceni, a od nedavno su dostupni i u Hrvatskoj.

„Tvrtke žele zaposliti pojedince koji bi testirali određene proizvode, uslugu ili doživljaj kako bi dobile povratne i nepristrane informacije iz prve ruke. Putem naše platforme ovakvi poslovi dolaze do krajnjog korisnika uz iznimno veliki interes i kandidata i poslodavaca." - kažu iz PickJobs-a.

Pitate se kako postati dio istraživačkog tima? Prijaviti se možete putem obrasca u oglasu za posao i opisati zašto ste baš vi savršeni kandidat za navedeno radno mjesto. Odabranih 30 osoba primit će kutiju proizvoda s uputama za ostavljanje recenzije.

Najbolje napisana recenzija osvaja godišnju zalihu kondoma uz priliku da postane tester/recenzent za nove proizvode.

Oglas možete pronaći na platformi PickJobs, a prijaviti se možete na linku do 14.02.2024 

06.02.2024. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno