« Putovanja
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SJAJNO!

Odvedite klinca u Gardaland za vikend!

Prilika je odlična i ne bi trebalo propustiti vikend s noćenjem u Gardalandu za dvoje odraslih i dijete do 12 godina za samo 1180 kuna!

Pravi vikend za odlazak u Gardaland
Pravi vikend za odlazak u Gardaland (Arhiva)
Više o

Gardaland

,

popust

,

Best Travel

,

izlet

,

SuperPutovanja

,

povoljno

Gardaland je ponovno otvorio svoja vrata nakon zimskog sna i lijepo vrijeme mami posjetitelje. Agencija Superputovanja pripremila je sjajan dvodnevni izlet po fantastičnoj cijeni od samo 1180 kuna za dvoje odraslih, a dijete do 12 godina ide GRATIS!

Čaroban svijet zabave i bujica adrenalina - nezaboravan provod u najluđem zabavnom parku Italije. Usput doživite ugođaj pravog safarija vožnjom između lavova, tigrova, žirafa, nosoroga i drugih životinja u Safari Parku.

DVODNEVNI IZLET - hotel 3* - polupansion

Program putovanja:1. dan

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja autobusom kroz Karlovac i Rijeku ( ukrcaj putnika u 7,30 - Rijeka) uz kraća zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u PARCO NATURA VIVA u okolici Verone. Posjet SAFARI PARKU, gdje životinje slobodno šeću i ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura sa maketama u prirodnoj veličini. Po završetku obilaska odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera i noćenje

2. dan
Doručak. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama: 4 D AVANTURA - PLAVI TORNADO - COLORADO - KRALJEVSTVO FANTAZIJE - LETEĆI OTOK - IKARUS - ČAROBNO BRDO - KUĆA MAGIJE - RIO BRAVO - SEKVOJINA AVANTURA - RAMZES - MAMUT - RAPTOR i dr. Predlažemo i posjet SEA LIFE akvariju, koj će Vas odvesti u čaroban svijet morskih stvorenja. Polazak iz Gardalanda u 18:00 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za Parco Natura Viva, Gardaland, Sea Life

DOPLATE:
  • ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba): € 27, djeca niža od metar besplatno
  • ulaznica za GARDALAND + SEA LIFE (za grupu od minimalno 20 osoba): € 30,00 djeca niža od metar besplatno
  • ulaznica za PARCO NATURA VIVA (za grupu od minimalno 25 osoba): odrasli € 13, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina € 8, djeca 3-5 godina € 5,50, djeca mlađa od 3 godine besplatno.

Napomene

Kupon s popustom možete kupiti OVDJE.

Jedan kupon vrijedi za dvoje odraslih + 1 dijete do 12 godina

Ponuda uključuje: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim sobama TWC na osnovi polupansiona (večera i doručak), pratitelja putovanja, organizaciju putovanja.

Obavezna rezervacija odmah po kupnji kupona na telefon 01 4817 675 ili putem e-maila best-travel@zg.t-com.hruz broj kupona

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a isti nije iskoristio

Kuponi vrijede za datum 18.-19.05.2013.

Program puta i cjenik možete pogledati ovdje

14.05.2013. 09:51:09
Novi komentar
nužno
nužno