« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina
ws6

Održana šesta Web::Strategija o društvenim mrežama

Brojni sudionici konferencije plovili su u ritmu društvenih valova

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (WS06)
Više o

Web Strategija

U Zagrebu je danas održana regionalna konferencija o internetskom marketingu kroz društvene medije pod nazivom "Web::Strategija 6 - Ritam društvenih valova" u organizaciji event management agencije Marketing odjel i cijenjenih organizacijskih pokrovitelja.

S obzirom na tematiku, prijavio se veliki broj sudionika što je stvorilo dodatne organizacijske zahtjeve na samoj konferenciji. Dobrim dijelom ovakvog interesa za temu su i profesionalci koji su govorili o svojim iskustva sa društvenim medijima u regiji - psihologinja Gordana Buljan Flander, web-developer Goran Peuc, PR-ovac Robert Gelo, Vladimir Budija, Miroslav Varga, Tomislav Tipurić, Dejan Bizinger sa srpske društvene mreže Karike.com, Igor Škunca, Davor Runje, Aleksandra Đermanović, Gordan Orlić, kao i drugi sudionici panel rasprave.

Na Web::Strategiji 6 dodijeljene su i Zlatne nagrade Web::Strategije u kategorijama Izvrsnost društvenog medija 2009 i Doprinos društvenim medijima 2009. Dobitnike Zlatnih nagrada predstavili su predstavnici ocjenjivačkih odbora. U prvoj kategoriji nagrađen je projekt Ptičica.com, a u drugoj sama tvrtka Pet minuta d.o.o. zbog projekta Shout'Em. Još jednom čestitamo pobjednicima.

Ujedno, organizatori su najavili 7. konferenciju o webu koja će se održati u ožujku 2010. godine, dakle za skoro četiri mjeseca. Najavljena je tema o razvoju web aplikacija sa poslovnim i tehnološkim dijelom. Prijave po jeftinijoj cijeni su moguće već sada na web adresi www.WebStrategija.com/07.

Vidimo se 2010. na sedmoj Web::Strategiji!

19.11.2009. 14:50:30
Novi komentar
nužno
nužno