« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
NAJAVE

Odličan tjedan u AKC Attack

Nakon što smo prošle sezone odradili tek nekoliko gostovanja, stvari se polako normaliziraju i nadamo se da je ispred nas plodonosno razdoblje

Pržilica u AKC Medika
Pržilica u AKC Medika (Arhiva)
Više o

AKC Medika

,

tjedni program

,

AKC Attack

Pržilica: Big Babe, UBT, srijedu 14.09. 20.30 - 00:00, ulaz: 40kn

Klub Attack! predstavlja:

Pržilica: Big Babe, UBT

14.9.2022. // 20:30 // 40 kn / 5.31 €

Pržilica se nastavlja i ove sezone. Nakon što smo prošle sezone odradili tek nekoliko gostovanja, stvari se polako normaliziraju i nadamo se da je ispred nas plodonosno razdoblje DIY Hardcore Punk gostovanja. U ovoj verziji Pržilice donosimo jedno provjereno lokalno ime i jedno novo ime s dalekog sjevera.

Za vas prže:

Big Babe (Hardcore Punk, Malmö)

Zagrebom je proteklih godina prošla nekolicina bendova iz dalekog Malmöa. Dva najrecentnija giga su gostovanje Axe Rasha u susjednom Grey Roomu i gostovanje HAG-a u bivšem BEK skvotu. Na oba giga uvjerili smo se u kvalitetu bendova i zdravu DIY priču koju gura ova ekipa iz Malmöa, stoga nismo previše dvojili kad smo dobili upit za gig od strane Big Babea. Inače, Big Babe dijeli neke članove s gore navedenim bendovima, dok im bubnjeve svira Patricia iz Beyond Pinka koji su na istom mjestu svirali sad već davne 2014. Sve navedene reference i više su nego dovoljan razlog su za dolazak u Attack i podržavanje DIY pankčine srijedom.

UBT (Radnički Hardcore Punk, Kvatrić)

Ovu ekipu Međimuraca i Kordunaša nije potrebno predstavljati svima onima iole upoznatim s regionalnom hardcore punk scenom. UBT od 2015. beskrupulozno praši svoju iskrenu verziju radikalne i angažirane pankčine. Da, angažirane! Radikalna kritika nije rezervirana samo za ekipu koja po infoshopovima lista opskurne pamflete i trabunja o teorijskim problemima. UBT-ova kritika je kritika prakse i kao takva je duboko ukorijenjena u post-tranzicijsku svakodnevicu. Bilo da napada propagandu HRT-a ili progovara o iskustvu ugnjetavanog radnika, Kumu je svaka na mjestu! A sve to dok je praćen munjevitom ritam sekcijom i sirovim riffovima koji UBT smještaju na sam vrh regionalne hardcore punk scene.

!!! VAŽNO !!!

Kao i za sve koncerte u organizaciji AKC Attacka, svima koji su mlađi od 18 dajemo 50% popusta prilikom kupnje karte.

Plakat je radio Dominik Mrgan

Event: https://fb.me/e/25psKMMN4

Reunited festival hip hop kulture, od 15.9. do 17.9. ulaz: četvrtak besplatan, petak 20kn, subota 50 kn.

Festival na kojem slavimo HIP HOP kulturu ✊, pridruži nam se i čekiraj

PROGRAM:

Četvrtak

13.09.2022. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno