« Kazalište
objavljeno prije 1 godinu
ODGODA

Odgođeni Marulićevi dani

Odluka je donesena u konzultacijama između ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek, predsjednice Vijeća Marulićevih dana Ive Hraste Sočo i intendanta Hrvatskog narodnog kazališta Split Srećka Šestana

Odgođeni za bolja vremena
Odgođeni za bolja vremena (Wikipedia)
Više o

Marulićevi dani

Jubilarno 30. izdanje Festivala hrvatske drame Marulićevi dani, koje se trebalo održati u Splitu od 20. do 27. travnja, odgađa se zbog pandemije koronavirusa, a novi termin odredit će se sukladno uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Odluka je donesena u konzultacijama između ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek, predsjednice Vijeća Marulićevih dana Ive Hraste Sočo i intendanta Hrvatskog narodnog kazališta Split Srećka Šestana, priopćeno je iz HNK Split, koji je osnivač i organizator festivala.

O odluci su obaviješteni svi članovi festivalskog vijeća.

Od 21. travnja do 4. svibnja ipak će se održati četvrta radionica dramskog pisanja, sastavni dio popratnog festivalskog programa, koja će se, u skladu s okolnostima odvijati online.

Voditelj radionice i ove je godine dramski pisac Tomislav Zajec, docent na Odsjeku dramaturgije zagrebačke Akademije dramske umjetnosti.

09.04.2020. 15:45:00
Novi komentar
nužno
nužno