« Glazba
objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana
MSU

Odgođen koncert Ede Maajke

Naknadno ćemo vas obavijestiti o novom datumu koncerta. Kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin koncerta, a ukoliko želite povrat novca možete ga ostvariti u idućih 14 dana

Za sada - odgoda
Za sada - odgoda (Arhiva)
Više o

Edo Maajka

,

MSU

,

odgoda

Zbog trenutne situacije u kojoj se bilježi sve veći broj slučajeva zaraze koronavirusom i sigurnosti naših posjetitelja, Muzej suvremene umjetnosti prebacuje za početak rujna koncert Ede Maajke, posljednji u sklopu Ljeta u MSU 2020., koji je trebao biti na rasporedu ovu subotu, 18. 7. u 21 sat. 

Naknadno ćemo vas obavijestiti o novom datumu koncerta. Kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin koncerta, a ukoliko želite povrat novca možete ga ostvariti u idućih 14 dana na mjestu gdje ste ih i kupili - preko sustava Eventim i na blagajni MSU-a.

Hvala na razumijevanju u ovim, za sve nas, specifičnim okolnostima.

U sklopu Ljeta u MSU održana su 3 vrlo uspješna, od 4 planirana, koncerta. LADO Electro imao je nastup 27. 6.,Tamara Obrovac Quartet 4. 7., a Mile Kekin je nastupio 11. 7. Svi programi Ljeta u MSU izvodili su se uz pridržavanje svih preporuka za održavanje kulturnih programa i manifestacija Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

U Muzeju suvremene umjetnosti u sklopu Ljeta u MSU moći ćete posjetiti izložbu „Od imaginacije do animacije: šest desetljeća Zagreb filma" od 11 do 18 sati, a u 20.30 očekuje vas velebnogenijalan performans Ivana Meseka. Performans nakon kojeg ništa više neće biti isto. Kulturni događaj sezone. To se ne propušta

14.07.2020. 08:01:00
Novi komentar
nužno
nužno