« Film
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
NO TIME TO DIE

Objavljeno ime novog filma o Bondu

U novom filmu Bond će uživati u mirnom životu na Jamajki nakon napuštanja tajne službe dok ga ne posjeti stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži njegovu pomoć

A zove se...
A zove se... (Arhiva)
Više o

James Bond

,

No Time To Die

Daniel Craig ponovno će glumiti Jamesa Bonda u filmu 'No Time to Die'. Film će se premijerno prikazati 3. travnja 2020. u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 8. travnja u SAD-, objavljeno je na službenom Twitter profilu 007. 

Snimanje novog filma, ranije poznatog samo kao Bond 25, započelo je u travnju na Jamajki kada su producenti najavili da će osvajač Oscara, Rami Malek (38) utjeloviti glavnog negativca u posljednjem nastavku unosne britanske špijunske franšize. 

Daniel Craig (51) je 2017. potvrdio da će po peti put glumiti britanskog tajnog agenta 007. U novom filmu Bond će uživati u mirnom životu na Jamajki nakon napuštanja tajne službe dok ga ne posjeti stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži njegovu pomoć. 

Bond odlazi u misiju spašavanja otetog znanstvenika, a pritom će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom. 'No Time to Die' trebao je stići u kina u studenom 2019., ali su pomaknuli datum na 2020. nakon što je dosadašnjeg redatelja Britanca Dannyja Boylea zamijenio Amerikanac Cary Joji Fukunaga (42).

Film se također snima još u Londonu, Italiji i Norveškoj. Ralph Fiennes (56) ponovno će glumiti lika M, Naomie Harris (42) utjelovit će Moneypenny, a Ben Whishaw (38) ostaje Q.

James Bond franšiza jedna je od najunosnijih u filmskom svijetu. 'Spectre' iz 2015. je zaradio 880 milijuna dolara, a 'Skyfall' iz 2012. više od milijardu dolara.

21.08.2019. 12:30:00
Novi komentar
nužno
nužno