« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
GARDEN 2015

Objavljena imena partnera The Garden Festivala 2015

Prvim imenima s lineupa dodani su i partneri zaduženi za zabave u klubu Barbarella's i na brodovima, a na festival se vraća i Bonobo. Osigurane su snižene cijene ulaznica za Hrvatsku i regiju

Bonobo se vraća na Garden
Bonobo se vraća na Garden (Garden)
Više o

ulaznice

,

The Garden Festival

,

partneri

,

Garden 2015

,

Bonobo

Ususret desetom i posljednjem izdanju koje će se održati od 1.-8. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno, The Garden Festival je objavio imena partnera koji preuzimaju ravnanje večerima u Barbarella's klubu, kao i zabava na brodovima, a posebna novost je da se i Bonobo vraća u Hrvatsku na ovo izdanje festivala.

Bonobo će u DJ setu nastupiti u klubu, a priključit će se i Leftfoot ekipi kao gost na njihovoj zabavi na brodu kojom se slavi 10. godišnjica. Bonobo je tako dodan prvom valu imena kojeg čine DJ Harvey, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P (live) i Psychemagik, a svi će nastupiti na 10. izdanju The Garden Festivala dodani su na prvi val imena.

Uz Bonoba, iduće ljeto će The Garden Festival posjetiti odlični promoteri, glazbene etikete i partneri: Beats in Space, Claremont 56, Disco Knights, Edible, El Diablos, Faith, Flux, Futureboogie, Golf Channel, International Feel, Just Jack, Krankbrother, Leftfoot, Louche, Magic Door, Resident Advisor, Ransom Note v Dance Tunnel, Sunset Sound System, Salon Zur Wilden Renate, Studio Barnhus, Team Love, Tief, The Pool, Underbron Rec i Wolf Music.

Dave Harvey iz Team Love ekipe i jedan od osnivača Love Saves The Day festivala objašnjava: "Zadnjih 5 godina bookirali smo izvođače za The Garden Festival uz Nicka Colgana I Eddiea O'Callaghana I stvarno se veselimo što nam se posljednju godinu vraća Bonobo. Eats Everything se vraća s njegovim programom Edible, zajedno s Beats In Space koji slave 15 godina, a super zabave osiguravaju i Magic Door, Leftfoot i ekipa iz berlinskog Salon Zur Wilden Renate. Team Love će biti domaćin jedne večeri u klubu Barbarella's uz Seth Troxlera, Craiga Richardsa i još imena. Sigurni smo da će ostatak lineupa učiniti da je ovo najbolji The Garden Festival do sada, a potpuni popis imena objavit ćemo u siječnju ."

Završno izdanje The Garden Festivala će donijeti glazbu na 4 pozornice, 8 klupskih večeri u Barbarella's Discotheque i 20 zabava na brovima Argonaughty i Arbiana.

Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru, ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, ili dočekivanje zore u Barbarella's Discotheque su sve dio jedinstvenog, iskustva. Na raspolaganju je smještaj na lokaciji, u luksuznim Shikar šatorima, u apartmanima ili vilama koje se protežu po festivalskoj lokaciji i mjestu Tisno, kao i mnogi restorani i barovi. Dalmacija nudi mnoštvo zabave i pustolovine na skrivenim plažama, u povijesnim gradovima Zadar i Split i na mnogim prekrasnim otocima koji pozivaju na istraživanje.

Iako je 2015. njegova posljednja godina, nasljedstvo The Garden Festival će nastaviti živjeti s nastavkom razvoja lokacije The Garden Tisno koja će u idućim godinama okupljati postojeće, ali i nove festivale i događaje. Pratite što se događa na www.watchthegardengrow.eu

The Garden Festival je objavio cijene festivalske i dnevnih ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica - 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, tj. na linku https://www.entrio.hr/en/event/the-garden-festival-2015-1913 Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella's i zabave na brodovima se kupuju posebno, a sve informacije su na www.thegardenfestival.eu

26.11.2014. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno